Reklam

Djurgårdens IF - Frölunda HC

23 februari 2016 at 15:44 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Spelvärt odds på Djurgåden ikväll

Matchstart 19:00 @ Hovet, Johanneshov

Djurgården har tagit över sjätteplatsen i SHL efter att dom slog Brynäs borta med 3-5. Ett imponerande resultat mot ett lag som tillhör ett av de bästa hemmalagen i serien. Just nu befinner sig stockholmarna på slutspelsplats och med bara sju omgångar kvar är varje poäng oerhört viktig.

Frölunda ligger just nu sex poäng efter serieledande Skellefteå. Laget vann sina två senaste möten, båda mot Örebro och den ena vanns efter full tid och den andra vann Frölunda tillslut på straffar.

Inför kvällens match så är det lite svårt att förutspå hur matchbilden kommer att se ut. Frölunda går nog inte för fullt och är ganska nedtränade inför slutspelet. Djurgården spelar för att hålla sig kvar på en sjätteplats. Dessutom spelar Djurgården på hemmaplan som har visat sig betyda mycket i många av deras matcher.

Mitt tips

Jag tror matchen ikväll kommer sluta i vinst till Djurgården. De har helt enkelt mer att spela för och har sett betydligt hetare ut än Frölunda de senaste fem matcherna. Tror till och med att detta är en match som kan springa iväg lite i resultat för Djurgårdens del, beror givetvis på vem som vaktar Frölundakassen.

Mitt spel: Vinst Djurgården till ett odds på 2.65 hämtat från nordicbet.com
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback