Reklam

Djurgården - Södertälje: (AH: +10,0) 1

3 januari 2020 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
3 jan 2020 at 12:39 (Uppdaterad 3 jan 2020 at 21:15) 03/01
27
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 61-0-39%
Spelvärde: 113,46%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss:
Mr Green Spela nu hos Mr Green
Basketligan

Det är svårt att förstå hur Södertälje fått ihop ekonomin i alla år. Inte mycket till publik, inget överflöd av sponsorer, inget större intresse kring klubben. Men pengarna måste rasat in, för de har garanterat haft de dyraste trupperna i Basketligan i många år. 

Nu verkar det emellertid vara på väg att falla. Amerikanerna är hemskickade och jag gissar att en del av svenskarna börjar snegla åt alternativ. 

De saknar som jag ser det en point guard av klass. Jonathan Person axlar den rollen nu, men han är absolut inte en naturlig point guard och han har varken bollhanteringen eller passningsspelet för att klara det. De har heller ingen stor spelare som håller någon högre klass just nu. De har mest en massa spelare på positionerna 2-4 och när man måste ha fem såna spelare på planen blir man alltid utsatt.

Djurgården har hittat lite form

Djurgården har hittat lite form senaste veckorna. Egentligen precis när deras ekonomiska problem rullades upp som man började spela bättre.

Södertäljes svenskar är överlägsna Djurgårdens, men Södertälje saknar sina importer massor och även om man är bättre än Djurgården, det är inte längre någon total klasskillnad och med tanke på nivån på bänkspelarna som Södertälje nu måste använda sig av, de kommer ha svårt att vinna sina matcher stort framöver.

Jag spelar att det blir jämnt.

Läs alla speltips här på Betting.

  • 100% vinstboost upp till 5000 kr omsättningsfritt!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Kommentarer

Feedback