advert

Djurgården-MODO: 2

9 dec 2017 at 11:48 (Uppdaterad 10 dec 2017 at 23:56) 09/12
53
0

J20 Super Elit Norra

Chans (1-X-2): 36-18-46%
Spelvärde: 107,64%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss: 5-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
OBS! Speltips för J20 Super Elit Norra mellan Djurgården och MODO
Spelstopp 15:00 Lördag
MODO 2,34 spelas hos Nordcibet

MODO väljer att släppa av ett antal spelare som igår fredag mötte Tingsryd borta i Hockeyallsvenskan, i Stockholm på vägen hem. De som kan vara aktuella idag är Anton Karlström, Lukas Wernblom och Victor Berglund, men skulle också kunna innebära att Oscar Ståhl-Lyrenäs, Tim Wahlgren stannar på resan upp. Mindre troligt att mv Isak Wallin kommer spela, då han är given etta i seniorlaget just nu, eller Jesper Sellgren. Hur som helst så förstärker MODO upp sitt lag i mötet mot Djurgården.

Båda lagen är indragna i streckstriden om att komma topp-5 och kvalificera sig för Super Elit Topp-10 efter jul. MODO har Djurgården och AIK i helgen, och behöver varje poäng de kan få. Det tycker jag känns som tillräckligt bra info med tanke på att man också kan använda sig av ett antal spelare ur A-truppen. MODO vill verkligen inte bränna den här chansen. Att det är en oerhört viktig match för båda lagen kan vi skriva under på.

Djurgården har å sin sida match i SHL vilket gör att de inte kan ta hjälp av några spelare som är med i DIFs trupp där.

Lagen har mötts två ggr där MODO vann borta med 4-1 medans Djurgården vann uppe i Övik med 4-2. Djurgården kommer visserligen från 3 raka segrar mot Timrå b Modo b och Leksand e ÖT b. Modo med förlust mot DIF, seger mot Skellefteå och förlust mot Luleå.

MODO spelas här till 2,34 på Nordicbet

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback