Reklam

Djurgården - Malmö FF: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
18 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
18 apr 2018 at 07:50 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 18/04
27
0
Chans: 52%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Djurgården klev av planen som förlorare i det senaste derbyt mot AIK. Djurgården gjorde en svag insats och AIK segern var fullt rättvis. Man hade det kämpigt i det offensiva spelet och det blev inte många farliga lägen under 90 minuter. Inför den här matchen talar inget för att det kommer bli bättre offensivt då Kerim Mrabti skadade sig i derbyt och missar dagens match. Även nyförvärvet Yura missar pga avstängning. 

Malmö har inlett med en vinst och två kryss på de tre första matcherna och som svenska mästare kan man förvänta sig mer. Det är inte bara resultaten som gått emot Malmö, även spelet har sett knackigt ut och mot Sundsvall senast var man utspelade, men lyckades ändå få med sig en poäng lite turligt. 

Summering:

Vi har en match mellan två lag som inte fått den starten som de hade väntat sig. Malmö känner nog redan av pressen och likaså gäller nog Djurgården. Jag tror vi kommer få se två lag som är rädda om poängen och att de lär nöja sig med varsinn poäng med tanke att båda lagen saknar viktigt spelare till dagens match. Malmös skadelista är lång och spelarna som saknas ikväll är Traustason, Bachirou, Larsson, Bengtsson och Vindheim. Djurgården saknar Mrabti och Yuri. Jag tror pga alla avbräck att det blir målsnålt idag och spelar därför att båda lagen inte gör mål.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback