Reklam

Djurgården - IFK Norrköping: 1

Matchcenter
25 april 2019 at 18:45 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
22 apr 2019 at 15:10 (Uppdaterad 25 apr 2019 at 20:40) 22/04
43
0

Fotboll Allsvenskan Sverige

Chans (1-X-2): 50-25-25%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Djurgården tar emot Norrköping på Tele2 Arena på torsdag. Serieledarna Djugården som hittills är obesegrat. 

Djurgården har bara ett poängtapp. Det kom hemma mot Sundsvall i premiären. Man hade det tufft mot Göteborg också, även det hemma. Borta har man dock imponerat mer med en tät defensiv och livsfarliga omställningar. Det har Örebro och senast Häcken fått erfara. 

Djurgården saknade ett gäng spelare senast mot Häcken. Walker var vänsterback och Radetinac fick spela högerback i andra halvlek. Det gick väldigt bra då Häcken var väldigt tafatta framåt. 

Troligen är Käck med mot Norrköping, medans Witry och Andersson saknas på högerbacken. Troligtvis får Walker ta hand om högerbacken här. Framåt lär Ring vara tillbaka efter sjukdom och Chilufuya kommer troligen starta på bänken. Jag tror att Kozica får starta i denna match, efter piggt inhopp mot Häcken. 

Djurgården har haft otroligt svårt med Norrköping hemma senaste åren. Senast man vann i Allsvenskan mot Norrköping hemma var 2002. Man har en cupvinst dock 2015 mot Peking men bortsett från den så trivs Peking väldigt bra här.

Norrköping som äntligen fick en seger senast mot Falkenberg hemma, har inte imponerat hittills. Mot Falkenberg så satt det hårt inne (4-3) och man fick även Larsson utvisad. Inte nog med det, så klev Nyman av skadad. Han missar mötet med DIF och likaså Jordan Larsson. Enorma avbräck då Larsson stått för 4 av Pekings 7 mål.

Till denna säsong tappade man även ledare på plan i form av Johansson, Sjölund och Moberg Karlsson. Man har inte fått till det spelmässigt, samtidigt som försvaret läcker enormt (8 insläppta på 4 spelade).

Peking är ju kända för att få fram talanger men där de efter en bra säsong försvinner utomlands. Det ryktas återigen kring spelare som Holmberg och Thern. Hur påverkar det deras insatser på plan? Norrköping kommer knappast vara i toppstriden i år som det sett ut hittills.

Djurgården har äntligen fått in de mittbackar man behöver för att konkurrera med Malmö och AIK. Lägg därtill Touray som är ständigt farlig med sin snabbhet i anfallet.

Jag tycker med bortfallen av båda Norrköpings anfallare så har Djurgården en jättechans att ta ytterligare en meriterad vinst, innan derbyt mot Hammarby som spelas till helgen.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback