Reklam

Djurgården - Häcken: Under 3,0 Mål

Matchcenter
12 mars 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
12 mar 2018 at 11:45 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 12/03
9
0
Chance (over-exact-under): 32-20-48%
Spelvärde: 103,52%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Dags för kvartsfinal i Svenska Cupen mellan Djurgården och Häcken. Vi har en match mellan två lag som haft en enkel resa fram till kvartsfinalen. Djurgården tog sig vidare med fullpott och en målskillnad på 8-0 på tre matcher. Men det ska sägas att gruppen var svag. Det positiva är ändå att Djurgården visat upp fin fotboll och bra presspel. Roligt också att se Haris Radetinac tillbaka i spel efter det långa skadeuppehållet. En viktig spelare som kan göra det lilla extra för stockholmarna. 

Även bortalaget Häcken lottades in i en relativt svag grupp där Sundsvall var det svåraste laget och så blev fallet också när gruppen avslutades. Sundsvall vann sina två matcher precis som Häcken och det hela fick avgöras på Hisingen. Matchen slutade 1-1 men Häcken tog sig vidare på bättre målskillnad. En del tror att Häcken kan vara en guldkandidat i årets upplaga av Allsvenskan och jag förstår inte riktigt varför. Häcken har tappat flera spelare inklusive tränaren inför den här säsongen och man har ersatt med sämre spelare. 

I dagens match tror marknaden på många mål men jag ser en annan matchbild framför mig. Djurgården hade en superenkel grupp men hade ändå svårt att göra mål, förutom i första matchen mot Degerfors som slutade med hela 6-0. Djurgården imponerade istället som ett lag och såg ovanligt kompakta ut rakt igenom hela gruppspelet. Samma sak gäller Häcken som behållit grundspelet från förra säsongen. Häcken är inte längre det gamla Häcken som bara anföll hela tiden. Nu är det istället mer strukturerat och man arbetar som ett lag. När det dessutom är en så viktig match så har jag svårt att se någon av lagen lägga i högsta växeln tidigt i matchen, därför tror jag att det kan dröja länge innan någon av lagen spräcker nollan.

Mitt spel blir under 3.0 mål asian. 

Talar för spelet: 

  • Viktiga match och det finns risk för att ingen av lagen tar det offensiva initiativet.
  • Djurgården har haft svårt att göra mål senaste två matcher trots svagt motstånd.
  • Båda lagen sätts på prov för första gången i år.
  • Båda lagen har visat prov på stabilt försvarsspel.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback