Reklam

Djurgården - Elfsborg: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
26 augusti 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
22 aug 2018 at 00:40 (Uppdaterad 26 aug 2018 at 19:22) 22/08
32
0
Chans: 50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-2
888sport Spela nu hos 888sport

Djurgården gjorde en av säsongens sämre insatser i den senaste matchen mot Kalmar när man förlorarde med 0-2 på Tele2 Arena. I slutet av matchen var det så illa att spelarna slutade springa helt och hållet, och Kalmar kunde bara rulla runt och få tiden att ticka iväg. Djurgården har nu tre raka matcher utan seger, varav de två senaste slutat med förlust. 

Det är inte bara Djurgården som har det kämpigt med formen, gästerna Elfsborg har inte vunnit på sex raka matcher och de senaste fem har slutat med förlust. Det värsta av allt är att man inte gjort mål i någon av dessa sex matcher. Senast gav målvakten Kevin Stuhr Ellegaard bort ett mål till Norrköping efter en felpassning, vilket också visade sig bli segermålet för gästerna. 

Speltips:

Båda lagen lagen befinner sig i formsvackor, Djurgårdens är något mildare i jämförelse med Elfsborgs. Gästernas dåliga form har fört de ända ner till en 13:e plats i tabellen, där man har 16 poäng, dvs lika många som Brommapojkarna som ligger på en kvalplats. Att inte göra mål i 2-3 matcher kan man nånstans acceptera, men har man gått mållösa i sex raka matcher så det något annat som inte stämmer. Djurgården har även de lite problem med målskyttet just nu. De har bara gjort ett mål på de tre senaste matcherna i Allsvenskan. Man har däremot släppt in åtta sammanlagt på de tre matcherna. I dagens match måste Djurgården täppa till defensivt och tillfället kan inte bli bättre än mot Elfsborg. Jag tror på en tajt tillställning mellan dessa två formsvaga lag. Djurgården är svaga framåt för tillfället och spelet har sett allt annat än bra ut i de två senaste matcherna. Elfsborg gjorde okej insats mot Norrköping men lyckades på nytt inte göra mål. Jag kommer spela på att båda lagen inte gör mål, till 2,15 i odds hos 888sport.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback