Reklam

Djurgården - Borås: (AH: +16,5) 1

27 december 2019 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
26 dec 2019 at 11:22 (Uppdaterad 27 dec 2019 at 19:39) 26/12
37
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Basketligan

Mardrömssituation för Djurgården. Det har varit svårt att få ihop deras satsning. De har byggt ihop ett lag av ganska dyra, dåliga spelare och att det skulle fungera känns ju inte så troligt kanske. Publiken har svikit mer och mer precis som förväntat när man spelat värdelöst och nu är den ekonomiska situationen akut.

På så vis är inte direkt läget bra. Djurgården är klart sämst i ligan, Borås är kanske bäst just nu, och mycket stökigt runt Djurgården också.

Men det har de senaste veckorna varit så att det varit mycket ont om bortblåsningar i Basketligan. Resultaten har blivit jämnare och jämnare och i synnerhet på bortaplan har topplagen tagit det ganska lugnt och nöjd sig med mindre segrar. Jag tror det kan bli så här också.

Kanske lite publikstöd för Djurgården

Sen tror jag Djurgården kommer få lite publikstöd här också. Man hade tänkt göra ett event av den här matchen och spela den i Fryshuset med möjlighet för publiken att få lite mat och dryck till matchen. Nu stekte man det, det var för få som köpt biljett, men man har ändå sålt några biljetter och därför kommer det nog hitta lite folk till Brännkyrkehallen här. Det kan bli ett lyft för ett lag som haft det jobbigt.

Jag tycker chanserna är goda att det stannar på 10 eller lite drygt 10 poäng här. 17 poäng är väldigt mycket att vinna med på bortaplan och jag tror inte Borås är så intresserade av att göra det. De vill bara vinna matchen lugnt och fint och kommer säkert rotera lite när de avgjort.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback