Reklam

Djurgården - AIK: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 oktober 2018 at 15:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
18 okt 2018 at 17:34 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 17:00) 18/10
29
0
Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-0
Unibet Spela nu hos Unibet

Allsvenskan är igång igen efter landslags uppehåll och på menyn har vi ett hett Stockholmsderby mellan Djurgården och AIK. Hemmalaget har i stort sett checkat ut för säsongen, då de varken kan nå Europa platserna eller riskerar att hamna i bottenstriden. Nu ska matcherna bara spelas av, men innan Djurgården checkar ut helt och hållet, så kommer de göra allt i deras makt för att förstöra för serieledarna och deras största rival, AIK. 

Gnaget har imponerat stort spelmässigt senaste månaden, men dock mot svagt motstånd. Lekstuga mot bland annat Göteborg och Dalkurd, men i matcherna innan mot Hammarby och Norrköping, såg det inte så speciellt bra ut spelmässigt. Senast fick man bara 1-1 mot Örebro på hemmaplan och nu väntar tuff schema inför slutspurten av säsongen. 

Speltips:

Den här matchen är lite avgörande för AIKs del och man kommer nog därför inte äventyra och chansa så mycket. Matchbilden kommer se ut som det oftast brukar se ut när AIK spelar stora matcher. De kommer slita hårt i defensiven och sedan kontra snabbt när man får chansen. Djurgården är i dålig form och offensivt har man sett tröga ut. Jag tror att båda lagen kommer ha problem att göra mål och om något lag vinner så blir det nog med uddamålet skulle jag tro. AIK har haft några nyckelspelare på landslag äventyr, så de lär inte vara så fräscha heller. I mina ögon så tyder allt på en målsnål match och spelet blir under 2,5 mål, till 1,65 i odds hos Unibet.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback