Reklam

Djurgårdens IF - Malmö IF: Över 1.5 mål i första perioden

Matchcenter
1 oktober 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
29 sep 2020 at 19:27 (Uppdaterad 2 okt 2020 at 00:18) 29/09
30
0
Chans: 65%
Spelvärde: 137,80%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Båda lagen inledde med förluster i sina premiärmatcher. Nu lär båda lagen vara revanschsugna och vill säkerligen öppna starkt
Talar för spelet
  • Spelet gick in senast lagen möttes.
  • Det blev hela fyra mål i den första perioden i Malmös premiärmatch.
  • Båda lagens försvar har varit rätt så svajigt på sistone.
Talar emot spelet
  • Det blev inte mål förrän sent in i den andra perioden i Djurgårdens premiärmatch.
  • Spelet har bara gått in en gång på deras senaste sju inbördes möten.
  • Spelet har inte gått in på Malmös fem senaste matcher på Hovet.

Djurgården hade en ganska knackig försäsong, och deras SHL-premiär blev inte mycket bättre. Det var mållöst i matchen under rätt så lång tid, men 15 minuter in i den andra perioden gjorde Frölundabacken Mattias Norlinder 1-0. Sedan med 17 sekunderkvar av matchen gjorde Joel Lundqvist 2-0 i öppen bur. Djurgården har onekligen mycket att jobba på. Det är ju långt kvar av säsongen, men för att Djurgårdssupportrarna ska börja hoppas lite måste målen komma. Det är ju andra raka hemmamatchen för Djurgården, kan det få upp motivationen hos Djurgårdsspelarna att få in pucken i mål? Chansen blir större med tanke på Malmös lite knackiga försvar.

Åtta mål i Malmös premiär

Det blev en förlust även för Malmö Redhawks i deras hemmapremiär. Det blev betydligt fler mål än vad det blev i Djurgårdens första match dock, 3-5 blev slutresultatet. Redan innan säsongen drog igång var det många frågetecken kring Malmös försvar. Ska det bli slutspel för Malmö är det någonting de måste få ordning på, för mot Leksand såg det väldigt virrigt ut. Det såg dock ut som att Malmö var rätt påkopplade till en början. De pressade Leksand hårt i början av den första perioden och de lyckades ta ledningen efter sex minuters spel. Efter det föll allt samman för Malmö och när den första perioden var slut stod det 3-1 till Leksand. Men blir det en liknande inledning på matchen mot Djurgården kommer Redhawks att göra mål. Det blir dock en tuff uppgift mot ett Djurgården som lär vara revanschsugna. Speltipset blir således att det blir över 1.5 mål i den första perioden.    

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback