Reklam

Djurgårdens IF - Frölunda HC: 2

Matchcenter
27 september 2020 at 15:00 - Hockey, Sverige - SHL
24 sep 2020 at 21:01 (Uppdaterad 27 sep 2020 at 17:19) 24/09
27
0
Chans (1-X-2): 25-20-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betsson Spela nu hos Betsson
I helgen drar SHL igång igen för Djurgårdens del. Det är en tuff match som väntar för Stockholmslaget då de ska ta sig an ett Frölunda som imponerade i sin premiärmatch.
Talar för spelet
  • Djurgården har bara vunnit en gång mot Frölunda på de sex senaste inbördes mötena.
  • Frölunda vann med hela 3-0 mot HV71 i premiären.
  • Supertalangen Lucas Raymond såg riktigt het ut i den senaste matchen.
Talar emot spelet
  • Eftersom det är Djurgårdens första match för säsongen lär de vilja öppna starkt hemma på Hovet.
  • Djurgården har vunnit deras 16 senaste hemmamatcher.
  • Senast lagen möttes på Hovet vann Djurgården med 2-1.

Det blir onekligen en annorlunda SHL-säsong vi har framför oss. Senast det spelades SHL var i mars och på grund av coronapandemin ställdes den säsongen in. Nu är det dock dags igen men det blir såklart utan publik på läktarna. Hur mycket kommer det att påverka lagen egentligen? Man kan bara gissa, på pappret däremot ser det ut som att Djurgården - Frölunda blir en riktigt bra match.

Det var faktiskt just dessa lag som mötte varandra innan fjolårssäsongen fick ett abrupt slut. Då vann Frölunda med 3-2 hemma på Scandinavium. Men matchen på söndag kommer alltså att spelas på Hovet, där Djurgården har 16 raka segrar. Djurgården har även ett väldigt spännande lag för i år. Om Jacob Josefson kan hålla sig skadefri kommer de definitivt vara bland topplagen i tabellen. Tyvärr har det inte sett särskilt lovande ut på försäsongen för DIF, förhoppningsvis har de höjt sig några snäpp inför SHL-starten

Blir det andra raka segern för Frölunda?

Det har varit mycket snack om Frölunda inför den här säsongen, men det har inte nödvändigtvis handlat om just hockeyn i sig. Frölunda har nämligen gått ut med att indianen i deras klubbmärke, och deras tilläggsnamn Indians, kommer att bytas ut inför nästa säsong. Ett beslut som inte har varit helt okontroversiellt. Men alla skriverier om detta verkar inte ha påverkat spelarna ute på isen i deras premiärmatch mot HV71. Det var en extra speciell kväll för 18-åringen Lucas Raymond som gjorde ett drömmål när Frölunda fastställde resultatet 3-0. Det ser ut som att Göteborgslaget har fått ihop en fin trupp blandat med både rutinerade och yngre hungriga spelare, kryddat med några spännande nyförvärv. Fortsätter de så här blir det förmodligen vinst även mot Djurgården, som har sett svajiga ut på försäsongen. Två gånger pengarna hos Betsson på en Frölundavinst är riktigt bra utdelning!    

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback