Reklam

Djurgården - Varbergs BoIS FC: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 maj 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
25 maj 2022 at 11:34 (Uppdaterad 29 maj 2022 at 16:52) 25/05
8
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 100,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-0
Bet365 Till Bet365
Vi ger dig högsta möjliga odds på matchen mellan Djurgården - Varberg i Allsvenskans tionde omgång. Läs våran rek och speltips på mötet.

Djurgården har mer att ge

Det var inte allt för länge sedan som Djurgården gick och vann Allsvenskan. Men under de senaste säsongerna har klubben varit lite mer av en berg och dalbana. Även den här säsongen har laget inlett lite halvknackigt trots att man ligger på en fjärde plats med 15 poäng. Förutom förlust mot Mjällby och Kalmar har man även förlorat det viktiga derbyt mot AIK. Samtidigt tappade de blårandiga poäng hemma mot Helsingborg, vilket var en rejäl missräkning.

För Djurgårdens finns det ganska mycket som behöver förbättras om man vill vara med och slåss om titeln på allvar. Ett första steg i att komma på rätt bana är att vinna mot Varbergs på hemmaplan under söndagen. Detta är ju trots allt en match som Djurgården ska vinna åtminstone 8/10 gånger. Spelare för spelare är man överlägset bättre.

Varbergs enda mål är att stanna kvar i Allsvenskan

Det har gått ett par säsonger sedan Varbergs tog steget upp i Allsvenskan nu. Och är det något vi har lärt oss under dessa säsonger som klubben har varit i den högsta divisionen är det att laget kan sätta käppar i hjulet för vilket lag som helst. Även om man inte har stått för någon “megaskräll” denna säsong kan det absolut komma. Vi ska dock inte glömma att Varbergs åkte till Norrköping i premiären och vann med 1-0. Ingen megaskräll, men ändå en skräll.

I dagsläget ligger Varbergs på en 12:e plats med 11 pinnar. Förmodligen kommer denna säsong handla om att inte trilla ur Allsvenskan för Hallands-klubben. Trots att Varberg kan göra riktigt fina matcher emellanåt tror jag dem får det tufft på bortaplan mot ett revanschsuget Djurgården. Räkna med en tuff match för de gröna från Halland.

Djurgården fem senaste:

Kalmar - Djurgården, 1-0

Djurgården - Malmö, 4-0

Elfsborg - Djurgården, 0-0

Djurgården - Helsingborg, 2-2

Djurgården - Sirius, 4-0

Varberg fem senaste:

Varberg – Degerfors, 2-1

Göteborg - Varberg, 1-1

Varberg – Sirius, 0-2

Häcken - Varberg, 3-1

Varberg - Mjällby, 0-0

Mitt speltips Djurgården - Varberg

Jag är medveten om att jag precis har skrivit att Djurgården är lite av en berg och dalbana och att Varberg har förmågan att sätta käppar i hjulen för vilken klubb som helst. Men i denna match tror jag att Varberg får det tufft mot ett Djurgården som kommer vara riktigt revanschsuget efter den snöpliga förlusten mot Kalmar senast. Kalmar avgjorde den matchen i 93(!!), vilket var en riktigt käftsmäll för Stockholmsklubben. Jag tippar att Djurgården vinner men frågan är bara med hur mycket?

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback