Reklam

Djurgården - Östersunds FK: 1

Matchcenter
14 mars 2021 at 13:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
12 mar 2021 at 15:46 (Uppdaterad 14 mar 2021 at 14:51) 12/03
6
0
Chans (1-X-2): 90-5-5%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Hit/Miss: 3-0
Unibet Spela nu hos Unibet

Tele2 Arena är platsen för två stycken kvartsfinaler under helgen och ett dygn efter Hammarbys match mot Trelleborg tar Djurgården emot Östersunds FK på samma plastmatta. Därmed behöver lagen inte oroa sig för att planen ska slitas i alla fall. Djurgården var ruskigt starka under gruppspelet och gick rent medan Östersund tog sig vidare trots endast 1-1 mot Akropolis.

Djurgården övertygade mest i gruppspelet

1-0 mot Brage, 7-0 mot Umeå och 4-1 mot Kalmar är resultatraden av DIF:s gruppspel i Svenska Cupen. Däremellan vann DIF mot IK Sirius i en träningsmatch med 6-2 och Djurgården har ett väldigt intressant lag med otroligt spännande nyförvärv. Magnus Eriksson är tillbaka igen men det är värvningen av Joel Asoro som sticker ut.

Yttern Cilufya är lagets bästa målskytt under turneringen och den snabbe vänsteryttern som bara är 21 år gammal har ett otrolig ut. Fortsätter han prestera på samma nivå kan Bosse säkerligen få in en bra slant till sommaren. DIF ser spännande ut inför säsongsstarten av Allsvenskan 2021.

Östersund har fler liv än en katt

Få klubbar har fått samma negativa publicitet som Östersund de senaste åren men laget är kvar i Allsvenskan och tog sig vidare från en relativt enkel grupp med Landskrona, Akropolis och Mjällby AIF. Nu blir det betydligt tuffare när laget åker till Stockholm för bortamatch mot Djurgårdens IF.

Laget har blivit av med Jordan Attah Kadiri för sisådär 12 miljoner kronor men de fyra nyförvärven inga direkt bekanta namn och alla kommer från free transfer från klubbar som Djursholms U19, IFK Östersund och Västerås. Samtidigt har Östersund gjort bra saker med okända spelare tidigare.

Djurgården når semifinalen

Med tanke på fördelen av hemmaplan och den goda form Djurgården har visat upp tror vi att de lyckas ta sig till semifinal ganska komfortabelt. Sportchefen Bosse Andersson har sett till att DIF har ett slagkraftigt lag som kan utmana om titeln i år. Att de skulle åka på en förlust hemma mot ett relativt svagt Östersund ser vi som osannolikt även om större under har skett.

Med tanke på nyförvärven och en redan stark trupp, samt det faktum att laget öste på rejält i gruppspelet, tror vi att det blir en ganska enkel resa till semifinalen vilket vi också spelar.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback