Annons

Speltips : Djurgården - Häcken: Draw no bet: 2

Matchcenter
24 maj 2023 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
23 maj 2023 at 08:42 (Uppdaterad 24 maj 2023 at 21:06) 23/05
31
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 30-30-40%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-0
10bet Till 10bet
Vi rekar onsdagens toppmatch på Tele2 Arena mellan Djurgården och Häcken. Gästerna imponerar mer för dagen och får mitt tips här.

Tufft spelschema

Vi kan börja med vad som skulle tala emot spelet på BK Häcken denna onsdag i Allsvenskan. I torsdags vann laget Svenska Cupen på Strandvallen för att sedan åka till Malmö för en annan toppmatch, som slutade 2-2 mot MFF.

Djurgården har dock även ett tajt spelschema där laget i söndags vann mot Mjällby med 2-0, utan att egentligen imponera återigen. Är så här långt in på säsongen väldigt besviken på vad DIF har presterat och ser inte riktigt hur man ska klara av detta pigga och väldigt skickliga motstånd trots hemmaplan.

Derby mot AIK till helgen

En annan intressant faktor är hur Djurgårdens tankar går inför nästa derby som redan tar vid i helgen mot AIK. Efter den tunga förlusten mot Bajen nyligen med 4-3 vore det förfärligt att inte få med sig en seger mot dagens Gnaget som är blekare än på väldigt länge.

Häcken imponerade i Malmö

Trots att man saknade Ibrahim Sadiq visade laget att det finns tillräckligt bra back up. Med lite flyt skulle de kunnat få med sig samtliga poäng från Skåne, men att göra två mål är starkt och det var bud på flera.

Sonko och Uddenäs är två offensiva spelare som kommer in och täcker luckan för Sadiq på ett klart godkänt sätt. Jag är inte alls orolig för den biten här utan kanske mer på den totala fysiska statusen efter hårt matchande på slutet. Även Ola Kamara är en duktig anfallare som agerat inhoppare på slutet men som helt klart har potential att röra om.

Lagen har mötts två gånger den här säsongen redan. Senast blev det klara 4-1 på Bravida Arena och innan en lika stabil seger på samma arena fast i cupen med 3-0.

Bettingtips Djurgården - Häcken

Hisingens stolthet gör det mesta rätt så här långt in på säsongen medan DIF inte alls har hittat det spel som stundtals var strålande förra säsongen. 

Det är lätt att bli skrämd när man tittar på hemmalagets trupp och bredd men den där harmonin saknas just nu. Helt annan stämning råder hos gästerna vilket är nyckeln till ny stark prestation på onsdag.

Mitt speltips blir Häcken Dnb till över 2x pengarna. Det har varit klasskillnad mellan lagen i de två tidigare mötena i år och jag har svårt att se laget inte få med sig minst en poäng här.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback