Annons

Dinamo Zagreb - Chelsea: (AH: -1,0) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 september 2022 at 18:45 - Fotboll, Europa - Champions League
Stadion Maksimir    Istvan Kovacs
5 sep 2022 at 17:32 (Uppdaterad 6 sep 2022 at 20:43) 05/09
69
0

Champions League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 27-30-43%
Spelvärde: 109,12%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Betsson Till Betsson

Härlig öppningsmatch i CL på Maksimir Stadion i Zagreb när Chelsea gästar. Med all respekt för kroaterna så tror jag ändå på att londonklubben är någon nivå för bra trots den inte allt för övertygande starten av denna säsong.

-1 asian hcp synas alltså denna tisdagskväll i den kroatiska huvudstaden där Dinamo gått som tåget i ligan. 17 raka tävlingsmatcher utan förlust är man nu uppe i här och det var senast i december 2021 man åkte på torsk (Hajduk 0-2).

Chelsea som inte direkt haft en övertygande start i ligan kommer till den här matchen utan Kante och Thiago Silva. Truppen som rest ner till Kroatien ser dock stark ut och Aubameyang samt Zakaria som klubben värvat in är med och kommer eventuellt göra debut här.

Med en riktig boost i ryggen efter att turligt vunnit över West Ham i derbyt så har Tuchel fått lite ro, men det är långt ifrån lugnt och han kommer kräva en betydligt bättre insats av sitt lag mot Dinamo. 

Kollar vi laget mot Hammers senast så satt spelare Mount, Jorginho, Chilwell och Havertz på bänken, vilket visar vilken fin bredd som finns. 

Dinamo går starkt som sagt men kollar vi till exempel på matchen hemma i kvalet mot norska Bodö/Glimt orkade man bara köra på en halvlek och blev utspelat stora delar av den andra. Fantastiskt hemmastöd i all ära men nu är det ändå PL-motstånd på schemat och det ska man inte orka stå upp emot i 90 minuter.

Ante Cacic ser ut att kunna mönstra det bästa laget här och i ligan mot Rijeka i helgen som var bjöd han å en del rotation. Mislav Orsic är en spelare i toppform som Chelsea får hålla lite extra koll på, men jag har fortfarande svårt att se hur man förlorar denna.

Tänkbara lag: 

Dinamo

Livakovic; Ristovski, Sutalo, Peric, Ljubicic; Spikic, Ademi, Ivanusec, Orsic; Petkovic, Baturina

Chelsea

Arrizabalaga; Fofana, Chalobah(?), Koulibaly; James, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Mount, Sterling; Havertz

Mendy har inte övertygat helt i målet hos Blues på slutet och troligtvis får vi se Kepa från start här. Men visst fan ska det här laget vinna.

För er som är nya med asian handicaps betyder Chelsea -1 att vinner laget med ett mål får vi pengarna tillbaka. Blir det vinst med två mål eller fler så har vi vinst på spelet.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback