Reklam

Detroit Red Wings - San Jose Sharks: 2

Matchcenter
1 februari 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Little Caesars Arena
31 jan 2018 at 15:09 (Uppdaterad 1 feb 2018 at 05:56) 31/01
41
0

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Detroit gör sin första match efter uppehåller och tar idag emot San Jose som är back-to-back. Man borde med förutsättningarna ha en bra chans till seger, men min känsla är att Sharks tar revansch från gårdagen.

Detroit har gjort en godkänd säsong såhär långt med tanke på vad för spelarmaterial man besitter. Man ligger på plats tretton och det är väl egentligen inte speciellt bra, men samtidigt ska man komma ihåg att båda konferenserna känns väldigt starka och Detroit ska på pappret inte heller vara ett lag som tar sig till slutspel. Formen är väl inte speciellt bra och man har haft svårt med målskyttet under hela säsongen. Inatt möter man ett lag som har haft det tufft defensivt på slutet, men det är också ett ypperligt läge för Sharks att hoppa på vinnartåget igen. San Jose förlorade så sent som igår borta mot Pittsburgh med 5-2. Aningen oförtjänt om man tittar på spelet under matchens gång i sin helhet. De sköt 43 skott framåt och hade det mesta av spelet, men stoppades av Pittsburghs duktiga målvakt Matt Murray. Tittar man på chanserna Sharks hade under matchen så borde man kanske fått i alla fall något poäng, men Pittsburgh är giftiga framåt och när de offensiva stjärnorna i Pens levererar så är dem svårslagna. Inatt får man en ny chans till revansch och det mot ett klart svagare lag i Detroit och trots att man är back-to-back så tycker jag att man bör ha en bra chans.

Talar för spelet

  • Sharks offensiv har varit het på slutet och man har gjort många mål. De har en offensiv bredd som få lag har och är ett lag som skapar mycket målchanser. Offensivt är dem nästan alltid farliga och det är en tidsfråga bara innan det defensiva sitter igen.
  • San Jose har tagit 59 poäng och Detroit har skrapat ihop 46. Det är stor skillnad i ett tvåpoängssystem och ett ganska tydligt tecken på vilket lag som i grund och botten är det klart starkaste.
  • Martin Jones har inte varit lika bra den senaste tiden och det är ett bra läge att skifta honom mot reserven Aaron Dell som gjort det väldigt bra i de matcherna han har stått. Det kan bli något positivt av det och man tänker förmodligen till en gång extra.
  • Även fast man har tre raka förluster så visar man ändå upp ett ganska bra spel. Visst, det klickar inte överdrivet bra i egen zon den senaste tiden, men spelet ser bra ut till stor del och framåt gör man som sagt en hel del mål.

Talar emot spelet

  • Ja, man är back-to-back och det brukar allt som oftast betyda något negativt, men jag tycker Sharks är bra och behövde inte ta sig speciellt mycket under gårdagen. Back-to-back ligger dock i tankarna såklart.
  • Defensiven i Sharks har varit en av de största styrkorna som lag hos Sharks, men den senaste tiden har det fallerat helt. Självförtroendet hos många verkar vara borta och det är på tiden att man försöker hitta tillbaka till grunderna igen.

Jämför man lagen så är det solkart vilket lag som är det bästa här. Sharks är bättre på pappret och trots att man har en match i benen så ser jag inte detta som ett stort hinder. Man vinner minst hälften av matcherna och oddset är dugligt. Jag testar dem inklusive OT/SO till oddset 1.95 hos Comeon.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback