Reklam

Detroit Red Wings - New York Rangers: Över 5,5

Matchcenter
10 november 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Little Caesars Arena
9 nov 2018 at 14:44 (Uppdaterad 10 nov 2018 at 04:12) 09/11
31
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Natten emot lördag så tar Detroit emot Rangers hemma och gör det med bra form. Det kommer att bli en tuff match och känslan på förhand är att de dåliga försvaren bäddar för att vi ska kliva över linan i nattens drabbning.

Detroit har haft en ganska jobbig säsongsinledning där man visade sig vara nåt så bedrövligt dåliga under de första veckorna. Laget har dock hittat formen lite på slutet och nu ståtar man faktiskt med fyra segrar på de fem senaste matcherna. Jag tror man har goda chanser att vinna matchen mot Rangers också, men det är alldeles för ovisst för att jag ska kunna spela på en vinnare. Henke Lundqvist och hans Rangers har också efter en tung start hittat formen nu. Man har fyra raka segrar och siktar såklart på en femte raka. Jag kommer dock förlita mig på att lagen fortsatt visar brister defensivt och därmed istället gå på ett överspel.

Talar för spelet

  • Försvarsspelet hos de båda lagen. De har visat prov på att vara två av de klart sämsta lagen i NHL defensivt sett. Jag tycker nästan lite synd om framförallt Henrik Lundqvist som lär få en riktigt jobbig säsong fysiskt.
  • De är i bra form offensivt. Båda lagen har gjort ganska mycket mål framåt de senaste matcherna och det också på ganska få skott. Man är effektiva när lägen kommer och självförtroendet är på topp på det planet.

Talar emot spelet

  • Trots att både Lundqvist och Howard släppt in en hel del mål så har man en fin räddningsprocent. Utan dessa hade lagen legat klart längre ner i tabellen än vad man gör idag. Då förstår ni säkert också att de har förmågan att spika igen också ibland.
  • Historiken talar verkligen inte alls för att vi ska kliva över linan då ingen match av de tio senaste har blivit sex mål eller fler i. 

Historiken oroar som sagt lite, men känslan är att det är två dåliga försvar och jag kan inte se att båda lagen kommer att göra prickfria insatser defensivt med tanke på hur det brukar se ut. Därför testar jag över 5.5 mål till oddset 1.82 hos betsafe

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback