Reklam

Detroit Red Wings - New York Islanders: 1

Matchcenter
9 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Little Caesars Arena
8 dec 2018 at 23:54 (Uppdaterad 9 dec 2018 at 03:49) 08/12
23
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 108,65%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Detroit tar idag emot New York Islanders i en på förhand rätt sömning tillställning. Jag tycker dock att oddsen borde vara omvända här och det mycket pågrund av formen. Detroit underdogs på hemmaplan mot Islanders har jag gånger.

Detroits säsong känns väl inte direkt som något direkt attraherande. Man är inne i en liten ombildning och det känns bara som att man kommer använda årets säsong till att utveckla sina spelare. Laget är på pappret speciellt charmigt och att man kommer hamna på undre halvan av tabellen är givet. Detsamma gäller väl motståndarna Islanders som även dem kommer att få en tuff säsong. Nu har dem gjort det helt okej i inledningen och man har ändå skrapat ihop ett par fina vinster. Idag tror jag på en jämn match, men jag kan inte förstå här varför Detroit står som underdogs i denna drabbning.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Detroit gör det okej hemma när man får styra tempot lite mer. Islanders är dessutom inte så giftiga på resande fot.
  • Detroits formkurva pekar uppåt och spelet ser klart bättre ut nu än det gjorde i början. Visst, två förluster på de tre senaste matcherna, men insatserna har varit helt okej.
  • Islanders hade sin tid för ett par veckor sedan, men har svalnat avsevärt senaste veckorna. Förvånad över att man är favoriter idag. 

Talar emot spelet

  • Jag tycker inte om Greiss som målvakt, men han har imponerat i Isles iår. Detroit ställer Bernier och han kan vara väldigt ojämn.
  • Får Islanders styra och ställa lite så tror jag Detroit får det tufft med deras speed.

För mig ska oddsen vara omvända här. Detroit känns klart hetare för tillfället och kommer ifrån en stark bortaseger mot Tampa. Jag testar Detroit att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2,05 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback