Reklam

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes: 1

Matchcenter
23 oktober 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Little Caesars Arena
22 okt 2018 at 15:35 (Uppdaterad 23 okt 2018 at 04:06) 22/10
34
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Ny vecka och vi kliver in på nattens NHL där Carolina gästar Detroit. Rätt favorit såklart med tanke på hur inledningen sett ut, men samtidigt ska vi komma ihåg att det är NHL och en väldigt jämn liga. Spelvärdet ligger helt klart på Detroit.

Detroit har haft en otroligt usel start med en rad tråkiga förluster. Det är väl också så deras säsong förmodligen kommer att sammanfattas när säsongen börjar lida mot sitt slut. Laget är ganska tunt jämförelsevis mot många andra och man kommer att verkligen få kämpa om sina poäng, men man kommer att tag dem titt som tätt. Senast gjorde man faktiskt en positiv insats när man lyckades gneta ner Florida på bortaplan och ta sin första seger för säsongen. Förhoppningsvis kan man bygga vidare på det nu. Motståndarna ikväll är Carolina som spelat väldigt bra inledningsvis och har bland annat skjutit över 40 skott/match i de senaste fyra spelade. Man har dock förlorat tre raka matcher så skärpan måste bli klart bättre framöver. I den här matchen så ska såklart Carolina vara favoriter, men tre raka förluster är ändå tre förluster och energin kanske inte är på topp riktigt. Detroit har sina toppspelare och kan mycket väl vinna denna match. Värdet ligger helt klart på hemmalaget här.

Talar för spelet

  • Canes väljer att ställa Peter Mrazek i matchen mot hans gamla klubb. Vet ej om det är bra eller dåligt, men en sak är säker och det är att han är ett sämre alternativ än Curtis McElhinney.
  • Detroit har vunnit 18 av de 23 senaste matcherna mot Carolina. Nog för att lagen förändras osv, men ändå en trend som sitter och man ska ta hänsyn till.
  • När lag bryter en negativ trend så brukar formen generellt också fortsätta att vara bra. Lämplig uppgift idag att ta sin första hemmaseger på.

Talar emot spelet

  • Starten är som sagt förmodligen bara starten av en ganska tung säsong för hemmalaget. Man kommer att hamna i botten och det gäller bara för laget att hålla en någorlunda gnista uppe.
  • Carolina har något spännande på gång och är i grund och botten ett bättre lag. Framförallt så har man en vassare topline och det brukar man komma långt på här.

Som sagt, Canes ska vara favoriter med tanke på Detroits resultatrad, men Carolina har tre raka förluster och har varit fruktansvärt ineffektiva. Jag testar därför Detroit inklusive OT/SO till oddset 2.40 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback