advert

Deportivo La Coruña - Valencia: Over 2,75 Mål

Matchcenter
13 januari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Riazor    Javier Alberola
12 jan 2018 at 23:30 (Uppdaterad 13 jan 2018 at 22:39) 12/01
51
0

Chance (over-exact-under): 40-35-25%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Fint möte på Estadio Municipal de Riazor under lördagskvällen dit Valencia letat sig för att ställas mot Deportivo La Coruña. Två lag som vill framåt och jag tycker att det stinker mål om den här matchen!

Deportivo La Coruña värvade ett par starka namn inför säsongen men har inte alls fått det att lyfta sig här långt. Laget befinner sig just nu på en 17:e plats och har endast en pinne till godo på Alaves under nedflyttningsstrecket. Det innebär att man kommer kliva på för seger här, vilket man alltid gör hemma på Riazor inför en fanatisk publik. Valencia må vara ett topplag men jag tror inte att Deportivo har samma respekt för Valencia som man har för de andra topplagen. De har utan tvekan möjligheter att skaka om Valencia med en fin offensiv, frågan är dock hur de ska hantera gästernas kontringsspel? Försvarsspelet har varit bedrövligt denna säsong med ett snitt på nästan två insläppta mål per match.

Valencia har stått för en väldigt fin säsong så här långt då laget placerar sig på en tredjeplats i ligan med hela 37 poäng på kontot. Med åtta poäng till godo på femman Sevilla har de därmed ett tydligt grepp om en plats till Champions League. Men Valencia lär inte nöja sig med en poäng här och de har en offensiv som kan skada hemmalaget riktigt ordentligt. Zaza är tillbaka från avstängning och tillsammans med namn som Guedes och Rodrigo så kommer det blixtra till när spelet vänder. Defensivt är jag dock inte lika imponerad av Valencia och framförallt inte mittbacksparet Gabriel och Garay. Två ganska långsamma herrar som kan få problem att hänga med här.

Talar för spelet:

  • Två lag som utan tvekan kommer gå för seger på ett kokande Riazor.
  • Deportivo har släppt in många mål den här säsongen men de är skickliga offensivt.
  • Valencia är en av ligans vassaste lag offensivt, det är bara Barcelona som gjort fler mål så här långt.
  • Zaza är tillbaka och samtidigt är Kondogbia avstängd, vilket är bra för överspelet.

/e@sy

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback