Reklam

Deportivo La Coruña - Sevilla: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 april 2018 at 19:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Riazor    David Medié
17 apr 2018 at 15:37 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 21:24) 17/04
38
0

Chans (över-under): 63-37%
Spelvärde: 108,99%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
La Liga bjuder på matcher mitt i veckan och först ut är Deportivo La Coruña - Sevilla från Riazor. Två defensivt svaga lag och jag tycker därför att det stinker mål här!

Deportivo La Coruña har vaknat till liv på slutet men laget befinner sig fortfarande på en nedflyttningsplats i tabellen med endast 26 poäng på kontot. Det återstår sex omgångar av La Liga och med fem pinnar upp till säker mark så är det endast seger som räknas här. De har ett otroligt tufft spelschema som väntar efter denna match så något oavgjort resultat lär de inte vara intresserade av. Om vi ska kika på vad som inte fungerat för galicierna denna säsong så är det utan tvekan försvarsspelet. De har släppt in hela 65 mål så här långt och det blir nästa exakt två insläppta per match. Offensivt finns det dock kapacitet och de har äntligen fått lite snurr på målskyttet i de två senaste segrarna mot Malaga (3-2) och Athletic (3-2). Lagets bäste målskytt Adrian åkte på en smäll senast men han finns med i kvällens matchtrupp och lär nog finnas med i startelvan. Defensivt ser det lite värre ut då varken Boveda, Muntari eller Sidnei kommer till spel idag.

Sevilla har halkat ner till en sjundeplats i tabellen med en usel form den senaste tiden. Kikar vi fem omgångar tillbaka så har de endast spelat ihop två poäng. Det ska dock nämnas att laget haft Champions League att fundera på samtidigt som motståndet i ligan varit riktigt tufft. Nu lär det kanske bli lite rotation inför helgens cupfinal mot Barcelona, men oavsett vilken elva Montella slänger ut så ska de stå sig ganska bra mot Deportivo. Framförallt har de en fin bredd i det offensiva spelet som kan straffa ett allt för offensivt hemmalag. Defensivt är det inte lika stabilt hos Sevilla som släppt in hela 52 mål den här säsongen. Det är bland annat två fler insläppta mål än jumbon Malaga. Merparten av dessa mål släpper de in på bortaplan där de har en tendens att klappa ihop ibland. Över sexton bortamatcher i ligan denna säsong så har de ett snitt på exakt två insläppta per match. Montella har plockat med alla tillgängliga spelare på resan till Galicien men de får klara sig utan mittback Simon Kjaer som fortfarande går skadad, samt avstängda Ben Yedder.

Talar för spelet:

  • Deportivo har fin form med två raka segrar men det kommer krävas fler trepoängare om de ska ordna ett nytt kontrakt. Här lär det därför bli full gas framåt och Sevilla lägger sig sällan på defensiven.
  • Två lag som inte alls visat upp något extra i det defensiva denna säsong. Deportivo snittar nästan exakt två insläppta mål per match och samma snitt har Sevilla på bortaplan.
  • Mittbacksbekymmer hos båda lagen då Deportivo saknar Sidnei och gästerna får klara sig utan Kjaer.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback