Reklam

Deportivo La Coruña - Málaga: Över 5,5 kort

Matchcenter
6 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Riazor    Antonio Mateu
5 apr 2018 at 21:22 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 23:05) 05/04
50
0
Chans: 60%
Spelvärde: 107,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Fredagsmatch från La Liga och en mycket viktig sådan då Deportivo La Coruña tar emot Malaga hemma på Riazor. Jag förväntar mig mer kamp än skönspel här och därför ligger ett kortspel nära till hands.

Om vi startar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Deportivo samlat på sig 89 varningar, vilket ger oss ett högt snitt på nästan exakt 3 kort per match. Många kortglada herrar i backlinjen men Deportivo har även spelare offensivt som är lite väl heta emellanåt. Blickar vi mot Malaga så har jumbon dragit på sig 79 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på strax över 2,5 kort per match. Även det ett ganska högt snitt och Malaga är det lag i La Liga som dragit på sig flest röda kort den här säsongen.

Domare i den här matchen är ingen mindre än Antonio Miguel Mateu Lahoz. En rutinerad herre som även dömer EL samt CL, utan att för den sakens skull vara särskilt bra. Han snittar nästan exakt 5 kort per match i La Liga den här säsongen och det kan bli lite vad som helst när han håller i pipan. Vissa dagar kan han bestämma sig för att hålla korten i fickan och andra gånger haglar det ostskivor i luften. Men han älskar att stå i centrum i viktiga matcher och det här är onekligen en sådan. Därför tror jag att han kommer vara på hugget.

Poängen är otroligt viktiga i det här bottenmötet och då brukar det bli lite mer kamp än skönspel ute på planen. Det ska dessutom vara regn i luften på Riazor under fredagskvällen och det borde bjuda in till lite fler glidtacklingar. Vi testar över 5,5 kort hos Unibet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback