Reklam

Deportivo La Coruña - Granada: Över 2,5 Mål

Matchcenter
24 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Municipal de Riazor
24 sep 2018 at 15:14 (Uppdaterad 24 sep 2018 at 22:49) 24/09
46
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser
Den spanska andraligan bjuder på match under måndagskvällen och det är en riktig höjdare då Deportivo La Coruna tar emot Granada. Deportivo är alltid offensiva hemma på Riazor och Granada har öst in mål inledningsvis. Målkalas?

Deportivo La Coruna åkte ur La Liga förra säsongen och siktar givetvis på att ta sig tillbaka till högstaligan så fort som möjligt. Starten i Segundan har varit lite upp och ner, med åtta poäng på kontot, men samtidigt ska vi komma ihåg att de spelat fyra av fem omgångar på bortagräs. Deportivo är i regel mycket bättre på hemmaplan och det såg även riktigt bra ut i hemmapremiären mot Sporting Gijon (1-0). Nu kom det avgörande målet först på övertid men Deportivo stormade framåt och hade många bra lägen innan detta. Det brukar vara livat från läktarhåll på Riazor och det är något som brukar spegla av sig på planen med högt tempo och många chanser. Nu släppte de inte till många lägen mot Sporting Gijon men här ställs de mot en betydligt starkare offensiv. Till dagens match stryker vi Borja Valle, Diego Caballo och Dubarbier som alla går skadade. Inte heller dansken Krohn-Dehli kommer till spel då han är avstängd.

Granada gör sin andra raka säsong i Segundan och har precis som Deportivo ett tydligt mål att komma tillbaka till La Liga snarast möjligt. Säsongen inleddes lite trevande med två raka kryss men sedan har laget växlat upp ordentligt och plockat tre raka trepoängare. Mycket tack vare en stark offensiv då laget gjort hela åtta mål på dessa segrar. Kikar vi till truppen så ser det även väldigt starkt ut i den offensiva delen med namn som Vadillo, Ramos och Rodri. En annan att hålla koll på är Antonio Puertas som fått en drömstart på säsongen med fem mål på lika många matcher. En herre som mestadels fick näta bänk i Granada under fjolårssäsongen. Kikar vi till det defensiva så har de bara släppt in två mål så här långt, vilket givetvis är väldigt bra. Men de har stött på många offensivt svaga gäng, så det drar jag inte allt för stora växlar på. Inga större bekymmer hos gästerna där vi stryker Nico Aguirre och Fran Rico.

Rizor gör en sällan besviken om du vill se en underhållande match. Det är livat på läktaren och med dessa två lag så tror jag även på ett högt tempo på planen. Betser erbjuder höga 2,31 för över 2,5 mål i matchen och det måste helt enkelt testas.

/[email protected]

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback