Reklam

Deportivo La Coruña - Eibar: Över 2,5 Mål

Matchcenter
3 mars 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Riazor    Santiago Jaime
3 mar 2018 at 11:10 (Uppdaterad 3 mar 2018 at 20:30) 03/03
67
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Match på Estadio Municipal de Riazor under lördagen där ett pressat Deportivo La Coruña tar emot Eibar. Två lag som slåss kring varsitt streck i tabellen och jag förväntar mig därför en vild jakt på tre pinnar här. Innebär det målfest?

Deportivo La Coruña har haft en väldigt tuff säsong så här långt då laget placerar sig som nästjumbo i tabellen. Endast två pinnar upp till Levante på säker mark förvisso men det gäller att börja vinna om det inte ska bli spel i andraligan nästa säsong. Formen är urusel med en poäng på de fem senaste omgångarna och laget har haft stora bekymmer med målskyttet då de gjort noll mål framåt på dessa matcher. Jag väljer dock att inte stirra mig blind på dessa siffror då de ställts mot en hel del defensivt lagda lag. Deportivo har en mycket fin offensiv uppsättning i truppen så jag tror bara att det är en tidsfråga innan det lossnar på den fronten. Idag får de dessutom lite mer yta att arbeta på och det tror jag passar bättre. Defensivt har de sett illa ut under hela säsongen och det är ett försvarsspel som de får lov att blotta lite idag i jakten på tre pinnar. 56 insläppta mål på 26 matcher är sämst i hela La Liga så här långt. Med Pedro Mosquera och Guilherme borta från dagens match så öppnar det dessutom för ett lite mer offensivt mittfält från hemmalagets tränare Clarence Seedorf. Något som givetvis gynnar överspelet.

Eibar har gått otroligt starkt efter en trög inledning på säsongen och placerar sig på en 7:e plats i tabellen med 38 inspelade poäng. Endast tre poäng bakom Villarreal och det innebär att den lilla klubben från Baskien har goda chanser att nå europaspel nästa säsong.  Vinst mot just Villarreal (1-0) i den senaste omgången men trots en hållen nolla så tycker jag inte att det såg särskilt stabilt ut bakåt. Den gula ubåten tog sig till flertalet heta chanser under matchen, men var inte avsluten för svaga så stod en mycket duktig Dmitrovic i vägen. Kikar vi till spelet på bortaplan så har det blivit en hel del målsnåla matcher den senaste tiden men jag tycker inte att vi skylla det på att Eibar har en defensiv inställning på resande fot. Mendilibar vill spela en offensiv fotboll oavsett vilken arena han besöker och precis som hemmalaget så är de väldigt intresserade av tre pinnar på Riazor i afton. De defensiva spelarna Capa och Ramis vilas idag och sedan tidigare har vi 3 och Sergi Enrich på skadelistan. Inga större avbräck framåt även fast Enrich gjort tre mål så här långt. Han har gått skadad en längre period nu och Eibar har klarat sig bra i det offensiva ändå.

Talar för spelet:

  • Deportivo sätter alltid full gas framåt på hemmaplan och idag är det extra viktigt att ta tre poäng. Ett oavgjort resultat kommer de inte vara nöjda med.
  • Eibar är inte ett lag som backar hem oavsett om de spelar på borta- eller hemmaplan. De lär inte heller vara nöjda med en poäng i jakten på en europaplats.
  • Deportivo har spelat många målglada drabbningar inför de egna fansen denna säsong. Räknar vi med cupen har 10 av 15 matcher klivit över 2,5 mål.
  • Defensiva avbräck inför dagens match då hemmalaget saknar Pedro Mosquera samt Guilherme, och hos gästerna stryker vi Capa och Ramis.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback