advert

Deportivo La Coruña - Athletic Club: Över 2,5 Mål

Matchcenter
26 november 2017 at 12:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Riazor    José González
24 nov 2017 at 18:11 (Uppdaterad 26 nov 2017 at 13:21) 24/11
78
0

Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 117,42%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Lunchmatch på Estadio Municipal de Riazor under söndagen dit Athletic Bilbao letat sig för att ställas mot Deportivo La Coruña. Två lag som haft en knackig start på säsongen och som inte lär nöja sig med annat än tre poäng i den här matchen. Det luktar mål och oddset vi erbjuds för överspelet är väldigt trevligt.

Deportivo La Coruña har inte övertygat så här långt in på säsongen då laget placerar sig först på en 16:e plats i tabellen med 11 inspelade poäng. Att de ska slåss om en europaplats kanske är att begära lite mycket, men ett lag för den övre halvan av tabellen har de utan tvekan på papperet. Om vi ska kika på vad som inte fungerat så säger målskillnaden 15-23 en hel del. Försvarsspelet är uruselt många gånger och det har knappast blivit bättre efter klubben sparkat Pepe Mel. Någon större fokus på det defensiva brukar det heller inte bli på Riazor inför de egna fansen. Deportivo är beroende av en trepoängare i botten av tabellen och kommer gå hårt för den. I jakten på seger är de dock sårbara bakåt och till den här matchen saknas tunga spelare i det defensiva. Båda Sidnei och Juanfran sägs missa på grund av skador och dessutom är både Guilherme samt Luisinho avstängda.

Athletic Bilbao har precis som Deportivo haft en svag säsong så här långt. Baskerna placerar sig just nu på en 15:e plats i tabellen med 12 inspelade poäng. Hos Athletic är det främst det offensiva som inte fungerat fullt ut men laget skapar chanser match efter match och jag är övertygad om att det kommer lossna där. Defensivt är det ingen katastrof men på resande fot har de haft en del problem med försvarsspelet denna säsong. 11 insläppta mål på de fem senaste bortamatcherna säger det mesta. Det saknas bredd i försvaret och det märks när vissa spelare matchas otroligt hårt. Mittbacken Laporte är en av dessa som spelat 90 minuter i 21 av 22 tävlingsmatcher denna säsong. Men något fokus på det defensiva tror jag inte att vi får se från Athletic heller. De kliver alltid på för tre poäng och framför allt mot den här typen av motstånd.

Talar för spelet:

  • Med tanke på tabellpositionen lär vi få se två lag som verkligen går för tre poäng här
  • Deportivo brukar bjuda på målkalas på Riazor då fyra av sex matcher klivit över 2,5 mål denna säsong
  • Defensiva avbräck hos hemmalaget som får pussla om ordentligt i backlinjen
  • Taskig bredd i det defensiva hos Athletic som spelade Europa League tidigare i veckan

Jag tror att vi får se en väldigt öppen match här mellan två lag som inte kommer nöja sig med ett oavgjort resultat. Är bara siktet inställt ska vi kunna få se minst tre mål i matchen till ett fint odds.

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback