Reklam

Deportivo Alavés - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
24 januari 2018 at 19:00 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio Mendizorroza    Alfonso Álvarez
23 jan 2018 at 23:19 (Uppdaterad 24 jan 2018 at 20:45) 23/01
74
0

Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Nya returer av Copa del Rey under onsdagen och det innebär match på Estadio Mendizorroza där Alaves tar emot Valencia. Hemmalaget har ett 2-1 underläge att vända på från första mötet och det borde innebära offensivt upplägg här. Det luktar målkalas!

Alaves har fått snurr på sakerna efter tränarbytet då laget klättrat upp på säker mark i La Liga. Sju poäng på de fyra senaste ligamatcherna vittnar om ett lag i form. Jag tycker även att de stod för en mycket bra insats i första cupmötet trots förlusten. Man skapade minst lika många heta lägen som Valencia och det lär ändå ge lite självförtroende inför returen. Dessutom har de ingenting att förlora här så jag tror att vi kommer få se ett hemmalag som verkligen går ut och kör. De har en offensiv som kan sätta dit ett par bollar på ett darrigt bortaförsvar men frågan är hur de ska hantera gästernas kontringsspel.

Valencia har gått starkt i La Liga den här säsongen och har därför råd att bränna lite extra krut på cupspelet. De sitter även i en mycket bra position inför returen med 2-1 att gå på från första mötet. Men trots detta så tror jag inte att vi får se något defensivt bortalag i den här matchen. De har en mycket fin offensiv och lär vilja utnyttja den. Defensivt tycker jag dock att det finns stora frågetecken hos Valencia och det såg vi inte minst i förra helgens ligamatch mot Las Palmas (1-2). Faktum är att man släppt in mål i nio av de tio senaste matcherna och det är lite oroande inför den här matchen.

Talar för spelet:

  • Alaves har ingenting att förlora här och tränare Abelardo lär därför köra på ett offensivt upplägg.
  • Hemmalaget har fått snurr på målskyttet den senaste tiden med sex mål på de fyra senaste tävlingsmatcherna.
  • Valencia har en av ligans vassaste offensiv och snittar drygt två mål per match denna säsong.
  • Gästerna har inte alls imponerat i det defensiva med insläppt mål i nio av de tio senaste matcherna.

/[email protected]

  • 500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback