Reklam

Deportivo Alavés - Real Betis: Draw no bet: 2

Matchcenter
12 mars 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Carlos Del Cerro
12 mar 2018 at 11:04 (Uppdaterad 12 mar 2018 at 22:48) 12/03
117
0
Chans (1-X-2): 35-35-30%
Spelvärde: 111,50%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Måndagsmatch från La Liga i vanlig ordning och denna vecka besöker vi Estadio Mendizorroza för att kika till Alaves - Betis. Ett jämnt möte i mina ögon och därför är det ett väldigt lockande odds vi får på de grönvita gästerna.

Alaves hade en trög start på säsongen men kom igång efter tränarbytet och har nu klättrat upp till en 16:e plats i tabellen. De har ett betryggande avstånd på hela elva poäng ner till Las Palmas under strecket så jag tror det ska mycket till för att laget ska spela i andraligan nästa säsong. Två förluster på de tre senaste omgångarna men båda dessa har kommit på bortaplan där laget är klart mycket sämre än hemma. På Mendizorroza har de gått urstarkt på slutet med sex vinster och ett kryss på de sju senaste, vilket säkerligen är anledningen till att de är ganska klara favoriter här. Starka siffror men samtidigt har inte motståndet varit det bästa, så jag väljer att inte stirra mig blind på detta. Lag som Las Palmas (2-0), Malaga (1-0), Leganes (2-2), Deportivo (1-0) och Levante (1-0) håller inte alls samma klass som Real Betis. Här får de utan tvekan visa lite mer om de ska plocka en fjärde raka hemmaseger.

Real Betis har stått för en hyfsad säsong så här långt då laget placerar sig på en 10:e plats i tabellen med 37 inspelade poäng. Fortfarande chans på europaspel nästa säsong men då vill det nog till att de vinner den här matchen för att få kontakt med lagen ovanför. Betis har verkligen visat två olika sidor den här säsongen, där de inledde med att spela otroligt offensivt och svinga chanser med sitt motstånd. Så fort de fick ett kontringsläge stack de iväg och det var verkligen inget fokus alls på det defensiva spelet. Quique Setien har dock sadlat om ordentligt och nu är det ett mer behärskat Betis vi får se på planen. När det finns ett riktigt bra kontringsläge så sticker de givetvis iväg, annars stannar de hellre upp och vårdar bollen inom laget. Nu räckte det inte till i senaste bortamatchen mot Valencia (0-2) men jag tycker att de stod för två mycket stabila bortamatcher innan det, mot Levante (2-0) och Deportivo (1-0). I dagens match har de inte ett kontringsstarkt Valencia på andra sidan planhalvan och då tycker jag att det ska vara goda vinstchanser.

Talar för spelet:

  • Real Betis spelar mer kontrollerat än inledningsvis på säsongen och det tror jag kan passa väldigt bra här. De tjänar ingenting på att byta chanser med Alaves.
  • Alaves har väldigt fina hemmasiffror på slutet men samtidigt har motståndet varit riktigt blekt. På de sju senaste hemmamatcherna har de stött på fem bottenlag.
  • Betis såg inte bra ut i senaste bortamatchen mot Valencia men motståndet är något helt annat nu. Två väldigt fina insatser innan det på bortaplan.

Det känns som spelbolagen stirrat lite väl mycket på Alaves fina hemmasiffror den senaste tiden när de satt oddsen här. I mina ögon är Betis ett bättre lag och kommer de upp i nivå så ska det vara fina vinstchanser. Vi spelar tvåan till 2,55 hos Unibet och plockar tillbaka insatsen vid ett oavgjort resultat.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback