Reklam

Deportivo Alavés - Real Betis: Över 2,5 Mål

Matchcenter
25 augusti 2018 at 18:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Pablo González
25 aug 2018 at 04:42 (Uppdaterad 25 aug 2018 at 20:10) 25/08
38
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Jag befinner mig på Estadio Mendizorroza under lördagen och tycker mig hittat ett lämpligt spel att jobba in på plats. Två lag som förlorade sin premiärmatch och därför tror jag vi får se två offensiv lag i jakten på en trepoängare. Målkalas?

Alaves hade väl ingen supersäsong under fjolåret då laget landade först på en 14:e plats i tabellen. De låg dock sist strax innan nyår så jag tror att de först och främst var väldigt glada över ett nytt kontrakt. Inte mycket att säga till om i premiären där de fick tuffast tänkbara start i form av en bortamatch mot Barcelona (0-3). Allt handlade om försvarsspelet i det mötet men här lär Abelardo kasta loss betydligt mer med en offensiv uppställning. Alaves har tidigare säsonger varit väldigt försvarsinriktade men efter tränarbytet är det ett helt annat lag, speciellt på hemmaplan. Något som kan vara väldigt farligt mot Betis som gillar att kontra.

Real Betis hade ett lyckat fjolår men fick ingen trevlig start på denna säsong. Levante på hemmaplan såg på förhand relativt enkelt ut men de grönvita fick stryk med hela 3-0. Betis blev ordentligt straffade i kontringsspelet i den matchen och jag tycker att försvarsspelet sett darrigt ut hela försäsongen mot lite tyngre motstånd. Kikar vi till det offensiva så finns det dock en hel del klass hos Betis och här kan de få den kontringsfotboll som de är så duktiga på. Samtidigt så tror jag inte att de backar allt för långt hem med tanke på att det är Alaves som står på andra sidan. Så vi kan nog få se två lag som vill framåt.

Jag tycker det finns goda möjligheter till målkalas på förhand och spelar därför över 2,5 mål till fina 2,20 hos betfair!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback