advert

Deportivo Alavés - Málaga: 1

Matchcenter
21 december 2017 at 21:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Mendizorroza    Alfonso Álvarez
21 dec 2017 at 11:16 (Uppdaterad 21 dec 2017 at 23:30) 21/12
48
0

Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Match på Estadio Mendizorroza under torsdagskvällen där Alaves och Malaga gör upp om tre poäng. Alaves har sett allt bättre ut efter sitt tränarbyte och jag tycker att de borde ha goda segerchanser mot vingklippt och slitet Malaga.

Alaves placerar sig fortfarande på en nedflyttningsplats i tabellen men jag tycker att laget har vaknat till liv lite efter sitt tränarbyte. Abelardo tog över rodret inför bortamatchen mot Girona (3-2) och det blev effekt direkt med en seger. Rena rama rånet förvisso men Alaves såg betydligt bättre ut i matchen efter det hemma mot Las Palmas (2-0). Förlust i senaste omgången förvisso men Atletico Madrid (0-1) på bortaplan bör inte jämföras med den här uppgiften. Alaves har kunnat ladda batterierna ordentligt inför detta möte och har inte några större avbräck i truppen.

Malaga placerar sig precis som Alaves på en nedflyttningsplats i tabellen. Andaluserna har plockat en del poäng den senaste tiden men det är fortfarande fyra pinnar upp till Deportivo La Coruna på säker mark. Förlust i senaste omgången hemma mot Real Betis (0-2) och det var ett Malaga som såg rejält tröttkört ut i slutet av den matchen. Nu har de fått ett ganska taskigt spelschema med bara tre dagars vila och dessutom så stryker vi både Adrian och Rosales som är avstängda till kvällens match. Tuffa avbräck då båda dessa herrar är startspelare. Vinst i senaste bortamatchen mot Real Sociedad (2-0) förvisso men Malaga har haft problem på resande fot den här säsongen med facit 1-0-7.

Talar för spelet:

  • Alaves har fått en uppsving av tränarbytet och ser mycket bättre ut just nu
  • Malaga har bara fått tre dagars vila inför den här uppgiften mot Alaves fem dagar
  • Alaves är seriens sämsta hemmalag men har ändå vunnit två av de tre senaste hemmamatcherna
  • Malaga är seriens sämsta bortalag med sju förluster på åtta försök
  • Gästerna har tunga avbräck i Adrian och Rosales som är avstängda

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback