Reklam

Deportivo Alavés - Getafe: Över 5,5 kort

Matchcenter
7 april 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Santiago Jaime
5 apr 2018 at 22:15 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 20:23) 05/04
37
0
Chans: 55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
Estadio Mendizorroza står som värd för lördagens möte i La Liga mellan Alaves och Getafe. Gästerna från den spanska huvudstaden är ofta inblandade i kortglada matcher och därför tycker jag att linan känns väldigt intressant här.

Vi tar och kikar till lagens kortsnitt hittills denna säsong och hittar Alaves på sammanlagt 90 varningar, vilket ger oss ett snitt på exakt 3 kort per match. Ett väldigt högt snitt och det är backar Duarte och Ely som toppar listan på 9 gula samt 1 rött kort vardera. Bollar vi över till Getafe så hittar vi sanslösa 103 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på nästan 3,5 kort per match. Hos gästerna är det backar Suarez och Antunes som toppar på 12 gula kort vardera men det haglar kort över samtliga lagdelar här.

Domare i den här matchen är Santiago Jaime Latre och han har fyra säsonger i La Liga på sitt CV. Den här säsongen snittar han 5,5 kort över sina 15 matcher och det känns därför som en bra domare för kortspelet. Han har tagit det ganska lungt med korten den senaste tiden men samtidigt har han fått ett par tacksamma uppgifter som dragit ner snittet en smula. Han dömde faktiskt det här mötet tidigare på säsongen och då blev det sex gula kort.

Den största anledningen till att jag tror på det här spelet är utan tvekan den spelstil som Getafe kört med den här säsongen. De spar inte på krutet utan det är full satsning i samtliga situationer och det finns en hel del oslipade spelare som brukar skapa en taskig stämning på planen. Kikar vi 10 matcher tillbaka så har Getafe endast klivit under den här linan vid två tillfällen, mot Real Madrid (1-3) och Barcelona (0-0). Det är matcher där Getafe spelat handbollsförsvar och då blir det sällan mycket kort. Den matchbilden kommer vi absolut inte få se här.

10Bet erbjuder 1,90 för över 5,5 kort i matchen och det tar jag alla dagar i veckan. Getafe brukar som sagt skapa heta känslor på planen och Alaves har ett par råskinn som kommer sätta hårt mot hårt. Det här känns som ett riktigt bra spel!

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback