Reklam

Deportivo Alavés - Espanyol: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
2 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Ignacio Iglesias
2 sep 2018 at 15:51 (Uppdaterad 2 sep 2018 at 18:17) 02/09
11
0
Chance (1-X-2) including handicap: 28-29-43%
Spelvärde: 108,55%
Lägsta spelbara odds: 1,65
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Estadio Mendizorroza bjuder in till match under söndagen där Alaves tar emot Espanyol. Hemmalaget har fått en knackig start på säsongen och jag tror det fortsätter så även här. Mina slantar åker in på gästerna!

Alaves står på en inspelad poäng efter två omgångar och den poängen togs i senaste omgången hemma mot Betis (0-0). Ingen bra insats från baskerna i det mötet och de ska därför vara väldigt glada över poängen. Gången innan det var det bortamatch mot Barcelona (0-3) på menyn och den förlusten är väl inte mycket att snacka om. Nu blir det ännu en hemmamatch och utan seger, samt noll mål framåt, så tror jag att vi får se ett offensivt Alaves i den här matchen. Stundtals var det väldigt offensivt även mot Betis och det höll på att straffa sig flera gånger om. Espanyol lär tacka och ta emot om de får samma bjudningar.

Espanyol har fått en mycket bra start på säsongen då laget plockat fyra pinnar på de två inledande omgångarna. Först delad pott mot Celta Vigo (1-1) på bortaplan och sedan en tung seger mot Valencia (2-0) efter det. Självförtroendet bör därmed vara på topp inför denna uppgift och jag tror det blir en passande matchbild för gästerna. De visade hela fjolårssäsongen att de har en stark defensiv och när chanserna dyker upp så vänder de spelet blixtsnabbt. Det tror jag räcker väldigt långt i dagens match.

Mitt spel blir Espanyol och vi plockar tillbaka insatsen vid ett oavgjort resultat - 1,85 hos Interwetten!

/[email protected]

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback