Reklam

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 februari 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Mario Melero
16 feb 2018 at 20:12 (Uppdaterad 17 feb 2018 at 20:30) 16/02
84
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Vi beger oss mot Estadio Mendizorroza under lördagen där Deportivo Alaves tar emot Deportivo La Coruña. Två lag som spelat många målglada matcher på slutet och jag tror vi kan få se en del nätrassel även här.

Deportivo Alaves fick ett rejält uppsving efter tränarbytet och har nu klättrat upp till säker mark efter tre vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Framförallt har de fått snurr på målskyttet och en som varit iblandad i mycket är John Guidetti. Det är ett helt annat tryck i det offensiva från Alaves nu och på hemmaplan mot den här typen av motstånd så förväntar jag mig full gas framåt. De har även spelat många målglada matcher på slutet där de fyra senaste klivit över 2,5 mål. Stark seger mot Villarreal (2-1) i senaste omgången där de verkligen var pressade mot slutet men lyckades hålla undan med nöd och näppe. Alaves har inte alls samma stabila försvarsspel som förra året och det tycker jag att man märkte i den matchen. De kan få problem mot ett offensivt starkt bortalag.

Deportivo La Coruña har haft det riktigt jobbigt den här säsongen då laget placerar sig som nästjumbo i La Liga. Bara tre pinnar upp till Levante på säker mark men Deportivo kan inte åka till Mendizorroza och nöja sig med ett oavgjort resultat. Ingen effekt av tränarbytet i förra omgången men samtidigt ställdes de mot ett väldigt defensivt Betis (0-1) som bjöd på otroligt lite. Alaves kommer bjuda på mer ytor och då tror jag att Deportivo kan vara med och bidra till överspelet. De har ändå gjort 24 mål framåt så här långt och det är en bra siffra för ett bottenlag. Defensivt så ser dock inte särskilt roligt ut för gästerna. De snittar över två insläppta mål per match och saknar fortfarande viktige mittbacken Sidnei.

Talar för spelet:

  • Alaves kommer gå hårt för tre poäng på hemmaplan och inte heller Deportivo lär nöja sig med en pinne från sin utsatta tabellposition. Det borde ge oss en öppen matchbild.
  • Alaves har fått snurr på målskyttet den senaste tiden men har samtidigt släppt in en hel del mål. Lagets fyra senaste matcher har klivit över 2,5 mål.
  • Även Deportivo har spelat många målglada matcher på slutet där fyra av de fem senaste klivit över 2,5 mål. Bedrövlig defensiv men hyfsade framåt.

/[email protected]

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback