Reklam

Denys Molchanov/Igor Zelenay - Guillermo Duran/David Vega-Hernandez: 2

Matchcenter
28 april 2019 at 13:40 - Tennis, Challenger
28 apr 2019 at 10:47 (Uppdaterad 28 apr 2019 at 14:44) 28/04
39
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 133,30%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Turnering: Challenger Francavilla. Underlag: Grus.

Vilken möjlighet! Sånt här måste man dra nytta av.

Jämna spelare i den här finalen. Molchanov och Zelenay är lite högre rankade, men kvalitetsmässigt är Duran absolut i paritet med dem. Vega Hernandez är lägst rankad i finalen, och kanske ett lite osäkert kort, men han är mycket kapabel och har den här veckan spelat grymt bra. Har han en bra dag är han verkligen ingen som sticker ut negativt i den här matchen.

Alla spelare i matchen bäst på grus. Kanske lite reservation på Molchanov där, men bra på grus är han, så underlaget är inte fördel för något av paren.

Jag tycker det här känns jämnt och vidöppet. Motståndarna lite favorit på att de är extremt samspelta, det är inte Duran/Vega Hernandez, men när det skiljer så extremt mycket i odds är det en tunn grej att bygga hela värderingen på. Oddsen är fel, och det är bara att hoppas att man har lite flyt med sig här.

Högst odds just nu hos Coolbet som ofta sticker ut lite i odds åt något håll då de är ensamma om att ha sina odds, de har ingen oddsleverantör på samma sätt som de flesta andra bolag. Just nu en trevlig bonus om man startar konto genom oss här på Betting, 100% upp til l000 kronor.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback