Reklam

Denys Molchanov/Igor Zelenay - Frederik Nielsen/Tim Puetz: 2

Matchcenter
4 maj 2019 at 11:10 - Tennis, ATP
Centre Court, MTTC Iphitos
3 maj 2019 at 19:46 (Uppdaterad 4 maj 2019 at 12:38) 03/05
66
0
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 121,80%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Turnering: Munchen. Underlag: Grus.

Det finns många parametrar i dubbel. Som att det är viktigt att vara samspelta. Den parametern har vi inte på vår sida i den här matchen, men vi har en annan, en som är viktigare, och det är nivån på spelarna. Där har vi klar fördel, och det väger över. Det gör att vi har den klara favoriten till fint odds här.

Lite likadana, Puetz och Nielsen. Knepiga herrar som hållit kvar vid att satsa på singel alldeles för länge i sina karriärer. Båda två visade tidigt att de är riktigt bra dubbelspelare, som klarar sig på atp-nivå, men de har varit envisa, fortsatt spela singel, där de båda är rätt misslyckade, och därför ofta hållit till på challengertouren eller ännu sämre, futuretouren. Nu tillsammans, och de har imponerat under veckan. De är två ganska starka kort på den här nivån, och de verkar passa bra tillsammans.

Molchanov/Zelenay är uppe på atp-nivå någon gång ibland, och gör ibland också riktigt bra turneringar, men i grund och botten är de ett par för challengertouren, och de håller helt enkelt inte samma nivå som vårt par.

Sen är Molchanov/Zelenay jättesamspelta, det betyder något. Men halv hemmaplan för vårt par då Puetz är tysk betyder också något och jag landar helt enkelt hur jag än vänder och vrider på det i att kvalitén ska avgöra. Nielsen/Puetz vinner på att de är bättre.

Högst odds just nu hos Betfair som ofta envisas med att ligga kvar på höga odds när de andra bolagen sänder. Det är bra för oss spelare och det ska det dras nytta av. Just nu 100% bonus upp till 1000 kronor om man startar ett nytt konto.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback