Reklam

Denis Shapovalov - Gael Monfils: 2

Matchcenter
1 november 2019 at 19:40 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
1 nov 2019 at 16:47 (Uppdaterad 1 nov 2019 at 20:45) 01/11
10
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 115,56%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Om den tidigare matchen mellan Gael Monfils och Shapovalov är någon man ser tillbaka till, tror jag fansen på Paris Masters förväntar sig att se en extremt rafflande match. Allt är upplagt för det i alla fall.
 

Även om det inte riktigt har varit den genombrottssäsongen Shapo hoppades på, har det varit ett stort steg framåt, (om man ser bort från hans eländiga spel på gruset och gräset under sommaren.) Lyckas han att putta Monfils till gruppen av förlorare denna veckan med Gilles Simon, Fabio Fognini och Alexander Zverev, som han redan har slagit, kommer han att avsluta året som topp 20.

 Men fransmannen har mycket att spela till sig här, främst en plats i ATP-finalen i London.  För att säkra sin plats bland de sista åtta för andra gången i sin karriär måste Monfils nå finalen.  Det kan vara lättare sagt än gjort mot Shapovalov, som hittills har spelat med verklig övertygelse i Paris.  Kanadensaren var mycket nära att knipa vinsten mot Monfils tidigare denna säsong i US Open och förlorade i fem set. Frågan är ju alltid vilken Monfils vi kommer att se på banan. Jag hoppas och tror på att han kommer ut tillräckligt motiverad och redo att utmana och med tanke på vad som står på spel, med en högljudd hemmapublik bakom honom, så lär han kunna ta sig över mållinjen igen med liten marginal. Vi såg det igår mot Albot och jag tror även det kommer ske idag!

Advantage, Monfils

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback