Reklam

Denis Shapovalov - Felix Auger Aliassime: Över 39,5 Games

Matchcenter
28 augusti 2019 at 00:25 - Tennis, USA - Grand Slam |
Grandstand, USTA Billie Jean King National Tennis Center
25 aug 2019 at 14:34 (Uppdaterad 28 aug 2019 at 02:04) 25/08
40
0

US Open

Chans (över-under): 62-38%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 18-6
Betway Spela nu hos Betway

Denna matchen kommer bli något alldeles extra. Två spelare som spelar väldigt rolig tennis och det kommer bli sprakande satsning och spektakulära dueller mellan två av tennisvärldens största talanger och framtidshopp. Shapovalov som jag tror kommer bli en av de som tar över efter de tre stora har inte kommit upp i nivå i år och han har varit en besvikelse, dock har han kommit igång nu precis lagom till när den nordamerikanska hardcourtsäsongen når sitt crescendo i form av årets sista GS i New York. Han spelar med power och satsar enormt i sitt grundsspel med en vacker enhandsbackhand, serven är väl hans bästa vapen egentligen. Det kan bli väl mkt pang pang och då kan misstagen komma och han har en hel del temperament på banan som gör att han kan tappa lite fokus.

Felix Auger-Aliassime har slagit igenom med dunder o brak denna säsongen och hans första kvartal av 2019 var magiskt. Efter det har det varit lite tyngre och det är helt normalt. Han känns väldigt komplett för att vara så pass ung och han behärskar alla slag och har även bra touch och fina egenskaper framme vid nätet. 

Shapovalov är väl lite mer specialiserad på hardcourt medan FAA är mer jämn över alla underlagen. Det här kommer bli en jämn match och linan på 39.5 kommer med stor sannolikhet sitta och oddset räcker gott så det är bara att investera gott folk. 

Se gärna matchen oxo, det kommer bli GREAT!

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback