Reklam

Denis Shapovalov - Dominic Thiem: 1

Matchcenter
7 augusti 2019 at 22:55 - Tennis, ATP
Central, Uniprix Stadium
7 aug 2019 at 08:47 (Uppdaterad 8 aug 2019 at 00:46) 07/08
136
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Montreal. Underlag: Hardcourt.

När det gäller Thiem måste man alltid börja med att slå fast att han inte är någon vidare bra spelare på hardcourt. Han var i semi i Paris i höstas, en enorm framgång då. Och så vann han i Indian Wells i våras, en superskräll. Gemensamt för båda turneringarna att det var extremt långsam hardcourt med jättehög bollstuds, precis vad Thiem behöver för att kunna hänga med. Nu är det normal hardcourt, och Thiems hardcourtnivå kommer också vara normal, det vill säga, han kommer inte vara jättebra.

Shapovalovs form är svag. Men nu bär det hemmaplan och han visade i första omgången att han då genast studsar till. Han är en spelare som oftast höjer sig rejält av hemmaplan.

Tittar man på spelarnas generella nivå på hardcourt så vinner de lika stor del av sina matcher på hardcourt, men då ska man alltså väga in Thiems framgångar på långsam hardcourt. På normal hardcourt skulle jag säga att Shapovalov i grunden är den lite bättre.

Men så är det Shapovalovs form som är lite emot. Innan segern mot Herbert i förrgår hade han många torskar i rad och det känns lite osäkert där. Därför är Thiem, som ändå spelade helt okej i Kitzbuhl veckan som var där han vann utan att glänsa. Dock en parameter som talar starkt emot honom det där. Han spelade på grus i Europa för bara några dagar sen. Ingen vidare förberedelse för en mastersturnering på hardcourt.

Jag tycker oavsett vilket att oddset på Shapovalov är för högt. 2,40 just nu, mycket taget.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback