Annons

Degerfors - IFK Värnamo: (AH: +1,0) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 oktober 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Stora Valla
27 okt 2022 at 22:20 (Uppdaterad 29 okt 2022 at 16:56) 27/10
16
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 20-28-52%
Spelvärde: 114,32%
Lägsta spelbara odds: 1,38
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
Mr Green Till Mr Green

Nej nu börjar det bli rätt löjliga odds i matchen på Stora Valla denna lördag tycker jag. Måste kliva på bortalaget här trots att Degerfors ska ha högre motivation.

Mitt spel: IFK Värnamo +1 asian hcp

Det här "fegspelet" får bli utgången, men lite sidoslask med raka tvåan runt 4,50 och en Marcus Antonsson målskytt som jagar vidare i skytteligatoppen, till 3,40 är ju högoddsare man bara måste ha med. 

Vi vet att Degerfors krigar för att slippa negativ kvalplats och med tanke på att man har Malmö FF borta i sista omgången så är seger här såklart otroligt viktigt. En poäng före Varberg i den kampen, ett BoIS som har MFF hemma och sedan Sirius borta i sista rundan. Det är uppdukat för lite drama till sista omgången om ni frågar mig. 

Vet inte riktigt vad jag tycker om dessa motivationsspel egentligen, men ofta har de en tendens att bli löjligt låga odds som i det här fallet. När lagen möttes i våras vann Värnamo med stabila 2-0 på Finnvedsvallen, där man stängde runt 2,00. 

Att gästerna bara skulle skita i den här matchen finns ju såklart inte. Man vill avsluta snyggt i sin första allsvenska säsong, där en 10e plats kan säkras och man kan även klättra en placering om resultaten vill sig i de två sista omgångarna.

1-1 senast hemma mot IFK Norrköping där Kim Hellbergs gäng dominerade bollinnehavet (73-27) och hade flera fina lägen till mer mål. Jag tror det passar laget perfekt att kliva ut på Stora Vallas gräsmatta mot ett troligtvis hyfsat nervöst hemmalag med pressen på sig.

Mittbacken Victor Larsson som var febersjuk senast mot Norrköping bör vara tillbaka till helgen, däremot Netos skada har jag inte kunnat läsa mig till någon status på, men får bli en bonus om han är med. Annars ser det bra ut och likaså i DIF som bör kunna ställa en stark elva.

Dags för Degerfors att äntligen åka på en smäll på Stora Valla där man är uppe i 9 raka utan förlust. Kan Marcus Antonssons form hålla i så finns goda förutsättningar för att vi får se ett drama här.

Hursomhelst så känns +1 handicapet riktigt bra på förhand till nuvarande odds. Har riktigt svårt att se Degerfors vinna med två mål eller fler iallafall.

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback