Reklam

Degerfors - AIK: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 juni 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Stora Valla
23 jun 2022 at 14:24 (Uppdaterad 26 jun 2022 at 16:58) 23/06
13
0
Vi rekar mötet i den 11:e omgången av Allsvenskan mellan Degerfors - AIK på Stora Valla. Vi ger dig speltips och analys med odds från vårat matchcenter.

Degerfors med svag inledning på säsongen

Förra säsongen fick Degerfors kämpa in i det sista för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Och mycket talar för att det blir en ny tuff säsong för klubben som för närvarande ligger näst sist med sex poäng efter 10 omgångar. Det återstår dock många matcher och således många poäng att spela om för den anrika klubben från det värmländska brukssamhället. I den senaste omgången förlorade laget mot jätten Malmö, men själva insatsen såg lovande ut och kan man bygga vidare på det spelet finns det goda möjligheter att knipa ett par poäng här och där i fortsättningen. Räkna med att Degerfors får det tufft i matchen mot ett starkt AIK under söndagen.

Läs om vilka vi korar som de bästa anfallarna i Allsvenskan 2022!

AIK har hittat stabiliteten

Inför denna säsong var det svårt att veta vad man kunde förvänta sig av AIK, men efter 10 omgångar ser det riktigt stabilt ut för Solnaklubben som ligger på en delad förstaplats med sina 23 poäng. Efter förlusten i premiären mot Häcken har Gnaget enbart förlorat en match – en förlust som kom mot Malmö på bortaplan. Men i övrigt har AIK sett riktigt bra ut och kommer med största sannolikhet att vara med och slåss om guldet när ligan ska avgöras senare i år. Dessutom värvade man nyligen den före detta landslagsspelaren John Guidetti som förmodligen kommer göra bra ifrån sig i sin nya klubb. AIK kommer till denna match som stora favoriter.

Mer odds och marknader om matchen hittar du i vårat matchcenter!

Mitt speltips Degerfors – AIK

Det är en match mellan botten och toppen som kommer att utspela sig på Stora Valla i Degerfors under söndagen. Medan AIK vill hänga på i toppstriden vill Degerfors ta poäng för att klättra från bottenstriden. På förhand känns AIK som en given vinnare, men jag tror att Degerfors kommer att göra en bra insats. Även om Gnaget faktiskt vinner matchen tror jag att båda lagen gör mål. Mitt speltips på matchen blir att båda lagen gör mål.

Här hittar du fler speltips på fotboll!

Degerfors fem senaste:

Degerfors - Malmö, 0-2

Varberg – Degerfors, 1-2

Degerfors – Helsingborg, 1-2

Sundsvall – Degerfors, 2-3

Degerfors – Elfsborg, 0-6

AIK fem senaste:

AIK - Örebro, 3-2

Molde – AIK, 2-1

Helsingborg – AIK, 1-2

AIK – Sirius, 2-2

Hammarby – AIK, 3-3

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback