Reklam

DD-tips Jägersro

29 oktober 2016 at 20:20 - Dagens Dubbel
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Lördagens DD-omgång avgörs på Jägersro och det är två kanonlopp vi har framför oss. Först ett rivigt sprinterlopp i Bronsdivisionen och sen det klassiska CL Müllers memorial över lång distans för eliten. Toppklass rakt igenom och spelmässigt ser det mycket intressant ut. Jag har en chansspik som kommer få en fin resa och är sylvass till slut.

 

DD-1, Bronsdivisionen, 1640a:

9 Broadway Appolo är i kanonform och ser ruskigt fin ut för dagen. Näst senast gjorde han ett jättelopp men åkte dit i sista steget. Senast satt han fast med hur mycket krafter som helst kvar och det var med spända linor han passerade mållinjen. Nu är han ute på rätt distans igen och läget behöver inte vara helt fel. Som jag ser det så kommer det bli en enorm spetskörning som kan pågå ett bra tag och då sitter Johan i tredje ytter och gottar sig. Jag tror att han har en bra chans att blåsa ner alla till slut och chansspikar på DD.

Rank: 9-5-6-2-4-10-7-12-1-11-3-8

 

DD-2, CL Müllers memorial, 2640a:

4 Alfas Da Vinci såg lysande ut i värmningen och innan start senast, men i loppet blev det pannkaka direkt då han fick ena sulkyhjulet demolerat av en konkurrent. Formen ska vara fortsatt bra och Jocke Lövgren har siktat på detta loppet. Ska ses med en bra chans att krossa alla under slutvarvet. 12 Mosaique Face var storfavorit senast men fick då ge sig mot Ivar Sånna till slut. Man kan sätta ett frågetecken för vinnarskallen och kanske att han helt enkelt ledsnat efter alla tuffa lopp han har fått? Jag har däremot en stor känsla av att han kommer göra ett kanonlopp idag och jag tror han kan vinna loppet om han får gå i ryggar fram till 4-500 kvar. Sak räknas mycket tidigt. 6 Takethem har imponerat stort i år och har dessutom utvecklats rejält. Han är numera ganska startsnabb som jag läser loppet så kommer han att sitta i ledningen efter 3-400 meter. Därifrån kan han bli oerhört svårpasserad och han är given i segerstriden, trots att han möter tuffare motstånd än tidigare. Jag plockar också med 2 Dreams Take Time som spurtade sylvasst senast efter en sen lucka. Har ett kanonläge här då han är snabb ut och han kommer att ta hand om ledningen för att sen släppa. Med fritt i tid kan han speeda ner samtliga här och han är värd en varning.

Rank: 4-12-6-2-1-10-11-3-9-5-7-8

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Broadway Appolo
DD-2: 4 Alfas Da Vinci, 12 Mosaique Face, 6 Takethem, 2 Dreams Take Time
4 rader x valfri insats

Spelstopp DD kl 18.20

 

Lycka till!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback