advert

DD-tips Åby

3 november 2016 at 21:53 - Dagens Dubbel
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Min hemmabana Åby står som värd för torsdagens tävlingar och det är alltid kul. DD-loppen håller hygglig klass och det ska bli extra intressant att se hur treårige Donatello Sisu klarar sig mot äldre och mer rutinerat motstånd i DD-1. Spiken hittar jag i DD-2 och hon har en bra chans att leda runt om.

Gårdagen var ingen höjdare. Dels var jag väldigt fel ute, dels föll ranken bort i DD-2. Jag har ingen annan att skylla på än mig själv och jag ber om ursäkt för detta missöde. Jag ska skärpa mig framöver!

 

DD-1, 1640a:

Ett lopp med hyfsat bra hästar som dock är i tveksam form. Tipsettan efter mycket tänkande blir 3 Orion Tilly. Han avslutade hyggligt senast men det var ändå inte så att det slog gnistor om honom. Han är snabb ut, men Peter vill inte gärna ladda iväg med Orion Tilly då han lätt blir hetsig. Håller han sig lugn har han en vass avslutning och han är en av de som jag tror kan vinna loppet. 9 Paramount provade lyckan i Frankrike i september men det blev inget bra av det. Han är ute på rätt distans och han kan avsluta ruskigt vasst. Ett givet segerbud i detta sällskap! 6 Hamras One More har hamnat i Danmark och gjorde debut i Flemming Jensens regi senast. Det blev ingen lyckad sådan med dubbla galopper men han såg bra ut mellan galopperna. Han är väldigt startsnabb och lär laddas iväg mot ledningen för att sedan släppa. Kan ta de via open stretch om han håller sig felfri. 4 Donatello Sisu sladdade i kön hela vägen senast men avslutade helt ok till slut. Det är tufft för en treåring att möta äldre hästar, men då det inte är något toppgäng så kan det gå ändå. Han är snabb ut och siktar mot ledningen. Kommer han dit så kan han hålla undan.

Rank: 3-9-6-4-7-2-5-1

 

DD-2, 1640a:

3 No Credit Broline gör comeback efter att ha varit borta i fem månader. Hon har alltid visat hög kapacitet men inte alltid fått till det i loppen. Hon är snabb från start och jag tror hon tar hand om ledningen här. Eftersom Flemming väljer att ta ut henne här i Sverige direkt så tyder det på att hon är bra tränad och att hon ska ha en bra segerchans. Jag tror hon leder detta runt om och spikar!

Rank: 3-1-6-9-2-5-4-7-11-8-10

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Orion Tilly, 9 Paramount, 6 Hamras One More, 4 Donatello Sisu
DD-2: 3 No Credit Broline
4 rader x valfri insats

Spelstopp DD kl 20.53
 

Lycka till!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback