Reklam

David Goffin - Juan Martin del Potro: 2

Matchcenter
16 maj 2019 at 13:35 - Tennis, ATP
Court 4, Foro Italico
15 maj 2019 at 10:04 (Uppdaterad 16 maj 2019 at 14:57) 15/05
50
0

ATP Rom

Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Den mäktige argentinaren blir bättre och bättre

Juan Martin Del Potro är en världsspelare som tyvärr fått stora delar av karriären förstörd av skador men nu är han tillbaka. Han har fått en tuff tresetare mot högst kapable (på grus) Djere i Madrid och ett par dubblar i kroppen, detta tror jag har gjort honom gott och spelet kommer komma mer och mer och då vet vi vad vi kan vänta oss. Goffin är väl lite favorit i den här matchen och han slog Wawrinka i går men utöver det tycker jag inte han har imponerat i år, han är allround på alla underlag och han har ett säkert spel och bra grundslag men så värst mycket händer det inte med bollen. Till detta oddset tycker jag absolut man ska investera lite klöver på en Del Potro som alltid är farlig, och han blir bättre och bättre, tro mig!

Talar för spelet

Del Potro blir bättre och bättre och är det som jag tror att tresetaren i Madrid mot Djere och dubblarna gjort honom väldigt gott så kan han mycket väl blåsa Goffin av banan med sin fina serve och den grymma forehandsläggan.

Talar emot spelet

Har Delpo inte kommit tillräckligt långt i sin resa tillbaka och Goffin är i bra slag kan det ändå bli så att han vinner med hjälp av sin matchrutin och sin säkerhet i grundspelet.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback