Annons

Darwin Nunez: Över 1.5 mål i VM - Speltips & Rekar

24 november 2022 at 14:00 - Fotbolls-VM
16 nov 2022 at 10:00 (Uppdaterad 16 nov 2022 at 13:22) 16/11
33
0

Långtidsspel

Chans: 55%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Betsson Till Betsson

Uruguay kliver in i VM med siktet inställt på att ta sig vidare från Grupp H. För att man ska lyckas med det krävs nog att en viss Darwin fortsätter visa hungern framför mål.

Mitt spel: Darwin Nunez Över 1.5 mål i VM.

Han är en spelare som väcker mycket känslor och folk har delade meningar om, och inte så konstigt kanske. Även som Liverpool-supporter har det varit lite klurigt att få grepp om Darwin. Man påverkas av media samt all info och klipp som cirkulerar inte minst på Twitter. 

Vi har sett tidigare spelare som haft svårt att anpassa sig i Premier League och klara av den press inte minst i storklubbar som Liverpool. Men tittar vi i Darwins fall kan man egentligen inte klaga på vad han har presterat så här långt.

Ligan: 5 mål och 2 assist på 10 matcher

CL: 3 mål och 1 assist på 6 matcher

Vi minns även hur han smällde in fyra mål mot Leipzig i en träningsmatch samt sänkte City i Community Shield. 

Räknar vi bort det dumma röda kortet han drog på sig i ligan mot Crystal Palace så tycker jag det här är riktigt fina siffror, och då ska vi komma ihåg att Liverpool inte direkt haft någon topp-inledning så här långt.

Uruguay slutade på en stabil tredjeplats i VM-kvalet och avslutade med fyra raka segrar. Kollar vi truppen finns enorm kvalite som Joe Gimenez (Atl Madrid) i backlinjen, Real Madrids Valverde på mitten och så en grym trio på topp med Suarez, Nunez och Cavani.

Favoriter i premiären mot Korea, sedan lär man även bli hyfsat klara favs mot Ghana och mot Portugal kan det bli intressant med tanke på situationen i laget mellan vissa spelare..

Uruguays troliga elva i VM:

Campana, Caceres, Godin, Gimenez, Vina, Nandez, Valverde, Bentancur, Torreria, Suarez, Nunez

Det här är ett lag som jag räknar med minst spelar fyra matcher i detta VM. Enligt oddsen tror man på runt 5 mål totalt i mästerskapet för Uruguay. 
 

Med Darwins form på slutet och den hungern som finns att tysta en och annan kritiker är det tändvätska som heter duga. En matchvinnartyp som på egen hand kan ta laget långt och med den egoism som finns där så sätts pricken över i:et för detta spel.

Har även en liten på Darwin vinna hela skytteligan till 50,00+ 🤭

Haters gonna hate...

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback