Annons

Danmark - Tunisien: Under 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
22 november 2022 at 14:00 - Fotboll, VM
Education City Stadium (neutral)    César Ramos
16 nov 2022 at 14:51 (Uppdaterad 22 nov 2022 at 15:59) 16/11
71
0

Fotbolls-VM

Chans (över-under): 39-61%
Spelvärde: 105,53%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
Mr Green Till Mr Green

Vårt nordiska hopp fick en drömlottning detta VM och inleder mot trötta Tunisien på Education City Stadium i Al Rayyan som storfavoriter. Pallar man premiärtrycket?

Mitt spel: Under 2.5 mål i matchen.

Först tänker man att detta ska danskarna springa igenom och vinna utan konstigheter, men efter att ha analyserat Tunisien ett varv till så känns ändå undervägen som den mest rätta vägen att gå.

Vi såg under AFCON förra året hur detta Nordafrikanska lag deffade sig till en kvartsfinalplats. Där åkte man mot Burkina Faso med 1-0, vilket var ett resultat som speglade laget genom hela turneringen (4 av 5 matcher slutade 1-0 alt 0-1).

Nu ska Tunisien kliva ut mot ett betydligt tuffare motstånd än det man brukar stöta på i den afrikanska kontinenten. Det kommer troligtvis bli en defensiv fokus utan dess like, och man är inte helt odugliga bakåt där laget visat sig vara väldigt kompakta i både kvalspel och cuper på senare tid. Klart starkaste lagdelen samtidigt som det ser riktigt tunt ut framåt.

Lite respekt har man ändå för en första runda i ett VM där lag blir mer försiktiga och inte tar onödiga risker i spelet. Nu vet jag inte hur luftsystemet är på just denna arena, men om den saknar magi blir det en svettig match med starttiden 14.00 och 30+.

Tight premiär men även i resterande i förra VM när Danmark inledde mot Peru (1-0). Det följdes upp med 1-1 mot Australien och 0-0 Frankrike i gruppen. Sedan åkte man efter straffar mot Kroatien (1-1).

Tunisien inledde förra VM med att förlora 2-1 mot England. Där fixade man en straff och släppte in 2-1 på stopptid. 5-2-förlust mot Belgien och sista omgången slog man slagpåsen Panama med 2-1.

5-1-förlust i den senaste landskampen mot Brasilien och tränaren Jalel Kadri lär ha slipat på defensiven. Han vet att tråka sig till poäng och avancemang är vad man är kapabla till.

Lite "släkten är värst"-varning får höjas dock på Anis Slimane som håller till i Bröndbys anfall och lär ha extra känsla för denna fight.

Kan se 1-0, 2-0, 0-0 och möjligtvis 1-1 här. Vid tidig ledning för dansken bör man kunna spela av detta motstånd utan större bekymmer med den trupp och rutin som finns. 

Underspelen och plus hcp kommer dominera första omgången i det här mästerskapet😉

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback