Reklam

Danmark - Frankrike: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
11 maj 2019 at 12:15 - Hockey, World Championship
8 maj 2019 at 14:16 (Uppdaterad 11 maj 2019 at 15:00) 08/05
53
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-0-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-4
Betsson Spela nu hos Betsson
Hockey-VM

Detta speltips ska inte blandas ihop med de professionella tennisspeltips som jag levererar här på sajten. Läs mer om mitt VM-projekt här.

Som jag hela tiden påpekar högst upp i dessa VM-spel. Läs på om projektet. Jag är ingen expert på hockey. Jag är en i mängden. Jag är ett helt och hållet vanligt hockey-fan och jag utger mig inte för att vara någon expert på det här kontot. Det är ett vanligt medlemskonto som jag lägger ut speltips från för att det är kul, och för att se om jag kan använda mina oddsvärderingskunskaper för att leverera vinnande speltips även på andra idrotter än tennis.

Med det sagt, lyssna inte för mycket på mig, men jag tycker det ska vara rätt stadig klasskillnad här. Franska hockeyligan, det känns inte direkt avskräckande, och det är därifrån de franska spelarna kommer. Någon spelare från Tyskland, Schweiz och Finland också, men nästan alla spelar hemma i Frankrike och om man ska vara helt ärlig, om de hade varit tillräckligt bra så hade de spelat i andra europeiska ligor. 

Mot det har vi Danmark, som bara har fyra spelare från sin egen liga. Sen ett gäng från SHL, några från Allsvenskan, Mikkel Bödker från NHL, och i övrigt en blandning av spelare från Tyskland eller farmarligor i USA.

Kort sagt, jag återkommer till det där. De danska spelarna spelar i ligor där fransmännen gärna hade spelat, om de varit tillräckligt bra. Kanske att det är ett kortare steg för en dansk att landa i SHL än det är för en fransman, men som sagt, återigen, om fransmännen varit tillräckligt bra, då hade de också spelat i större ligor.

Enligt min bedömning ska det skilja rejält i nivå mellan lagen, och jag tror det yttrar sig i att Danmark vinner med marginal. 2,70 på vinst med minst två mål räcker hur bra som helst för min del.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback