Reklam

Daniel Evans - Thanasi Kokkinakis: 2

Matchcenter
7 juni 2021 at 14:45 - Tennis, Challenger
7 jun 2021 at 10:28 (Uppdaterad 7 jun 2021 at 17:36) 07/06
87
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 132,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Hyfsad nivå för att vara första omgången i en challenger. Det är ganska hög atp-klass på den här matchen. Jag tycker också oddset på ena sidan håller hög klass.

Kokkinakis är nästan alltid skadad. Otroligt när man säger det, men så är det. Han är fortfarande ung, men hittills har han knappt ens fått chansen att spela på grund av skador. Lite bättre nu första halvan av det här året dock. Han har spelat lite, men han har spelat någorlunda kontinuerligt och resultaten har kommit direkt. Kokkinakis vinstprocent på challengernivå är helt overklig. Han vinner nästan 75% av sina matcher på challengertouren. Då är man överlägsen. 

Evans är förstås överkvalificerad för challengertouren men grässäsongen är kort och många spelare vill passa på och få några matcher innan det drar igång på allvar. Lite märkligt ändå kanske att Evans väljer en challenger här hemma i England framför atp-turneringen i Stuttgart men så är det.

Inte helt lätt att värdera Evans. Han har överpresterat brutalt på gruset nu under våren men droppade av i slutet av grussäsongen. Vad betyder det inför grässäsongen nu när han ska vara som bäst? Väldigt svårt att säga.

Det jag vill säga är i alla fall att det inte alls skiljer mycket mellan de här spelarna. De är 30-50 i världen i spelstyrka någonting och båda två är duktiga på grästennis.

Helt öppen match, nästan 3 gånger pengarna, det är bara att köra.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback