Reklam

Daniel Evans - Sebastian Korda: 1

Matchcenter
2 juli 2021 at 17:20 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Centre Court, All England Club
2 jul 2021 at 10:51 (Uppdaterad 2 jul 2021 at 19:46) 02/07
97
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Viktig match det här. Stor match för båda två. Tredje rundan i Wimbledon, och jag tror att Evans drar det längsta strået.

Tydligen så var 2004 året då en annan britt än Murray nådde fjärde rundan, åttondelsfinal, i Wimbledon. Nu har Evans ett läge att göra det och jag tror han kommer lyckas.

Evans är en extrem grässpelare. Han har haft sitt livs period på grus under sommaren, men det är på gräs han ska vara och är som bäst. På det här underlaget har han alltid varit giftig. Sett riktigt bra ut i sina första matcher också. 

Korda fick slita ordentligt i första omgången mot De Minaur. Sen lite återhämtning mot Hoang i andra rundan. Han har sett riktigt bra ut han också och vidare redan inför turneringen att han är att räkna med på gräs.

Vad avgör då? 

Dels så tror jag att Evans helt enkelt är lite bättre, men det är ganska tunt. 

Sen känner jag också att detta borde passa Evans ganska bra. Korda är en ganska rak och enkel spelare. Evans kommer få chansen att variera och attackera som han vill göra och jag tror helt enkelt det är en väldigt god möjlighet att Evans gör en bra match idag. Det tror jag kommer räcka.

Och så hemmaplan så klart, på centercourten i Wimbledon. Det stör inte precis.

1,91 på Evans hos Bethard. Högst odds i världen.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback