Reklam

Dallas Stars - Philadelphia Flyers: 2

Matchcenter
28 mars 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
27 mar 2018 at 17:07 (Uppdaterad 28 mar 2018 at 05:20) 27/03
43
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 113,95%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Sex matcher återstår för såväl Dallas och Philadelphia när de ikväll spelar i Texas. Dallas verkar ha gett upp hoppet medans Philadelphia visar bra inställning och måste fortsätta plocka poäng ifall de vill behålla sin slutspelsplats.

Dallas verkar helt ha gett upp allting och det är nånting som inte står rätt till i truppen. Man startade säsongen galant och firma Benn-Seguin-Radulov hade show i många matcher, framförallt på hemmaplan där man nästan var ostoppbara. De senaste veckorna har dem dock förvandlats till ett riktigt strykgäng och man vinner knappt ingen match alls Åtta raka förluster säger det mesta och nu har man sex poäng upp till ovanför slutspelsstrecket och det är nästintill omöjligt att plocka in på sex matcher i ett två poängssystem. Flyers däremot gjorde en riktigt bra match mot Pittsburgh senast, men fick stryk i sudden. Man visade god moral och kom tillbaka flera gånger i matchen och satte bland annat kvitteringen med dryga halvminuten kvar. Det syntes på något sätt att Flyers var heta och när man nu möter ett lag i spillror så bör man ha god chans till att ta nya poäng och förhoppningsvis plockar man med sig allihop hem.

Talar för spelet

  • I början av säsongen hade jag aldrig spelat det här spelet, men nu är det som det är. Dallas är urusla för tillfället och verkar ha gett upp helt. Förra matchen hemma mot avhängda och skadedrabbade Vancouver var lite av sista chansen, men ändå vek man ned sig fullständigt och fick storstryk.
  • Flyers har bra form och visar upp god moral i match efter match. Trots att man kanske inte varit superstabila defensivt och släppt in en hel del mål så kommer man tillbaka. Bra målform och lite oflyt att man inte tog två poäng senast.
  • Åtta raka förluster. Två vinster på de tretton senaste matcherna. Ja, punkten hör lite till den första, men det var nästan värt att nämna i en egen.

Talar emot spelet

  • Jag kan inte lita på Flyers målvakter. Mrazek lär få chansen idag, men det är trots att deras tredjeval som står då ettan och tvåan fortfarande är skadade. Man kommer säkert behöva göra minst tre mål för att vinna.
  • En normal hockeyspelare brukar bli revanschsugen efter en plattmatch och den matchen man gjorde senast mot Vancouver var riktigt dålig och förmodligen kommer de ut med klart bättre inställning idag.

Jag tycker det här är ett bra spel. Satt och valde mellan tvåan och överspelet, men valde tillslut att plocka Flyers inklusive övertid/straffar till oddset 2.15 hos Bethard. Mycket möjligt att överspelet är vettigare, men jag litar på att Flyers gör sitt jobb offensivt.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback