Reklam

Dalen - Nybro: Över 2,5 Borta mål

7 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
7 dec 2018 at 16:07 (Uppdaterad 9 dec 2018 at 11:46) 07/12
32
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 104,65%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 7-2
Betsson Spela nu hos Betsson
Ikväll är det dags för en otroligt viktig match mellan Dalen och Nybro. Hemmalaget har haft en höst som varit väldigt ojämn och därav också mitt spel till kvällens match då jag tror väldigt mycket på Nybro.

Dalen har jag haft stora förväntningar om den här säsongen. Man har ett väldigt bra lag på pappret och har gått framåt om man jämför med förra säsongen. Det man dock kanske inte lyckats med är att man inte fått ut det man kan. Potentialen i truppen är väldigt bra och jag blir inte förvånad ifall man överraskar och går längre än många tror. Matchen ikväll mot Nybro är otroligt viktig i alla former. Man slåss om en plats till alllettan, extrapoäng i fortsättningsserien och ja en hel del mer. Nybro är riktigt bra dem med och det är dem jag tror på ikväll. Däremot så vågar jag mig inte på att spela varken rak eller moneyline på Nybro då jag har alldeles för stor respekt för Dalens lagbygge och framförallt offensiv. Därför blir det istället ett spel på Nybros lagtotal som jag tycker att man bör lösa relativt lätt.

Talar för spelet

  • Nybro har en skicklig offensiv och har uppåtgående form. Laget har högst målsnitt framåt i hela den södra serien och det säger en hel del då man trots detta "bara " ligger femma.
  • Dalen har stora problem defensivt och även på målvaktsfronten. Man har framförallt de 5-6 senaste matcherna släppt till väldigt många mål.
  • Nybro gjorde åtta mål på Dalen i deras hemmamatch.

Talar emot spelet

  • Grundkapaciteten i Dalen finns där i alla lagdelar. Får man ihop det så är man vassa framåt och väldigt svåra att få hål på.
  • Det är en viktig match där alla poäng kommer att vara avgörande i avslutningen. De lär vara försiktiga i sista perioden ifall det varit en tight matchbild.

Jag tycker detta spelet känns riktigt bra. Dalens form defensivt har varit riktigt kass senaste tiden och Nybro är väldigt skikliga offensivt. Mitt spel blir därför Nybro över 2,5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 1,61 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback