Reklam

Dalen - Mariestad: Double chance: 1X

5 september 2018 at 19:00 - Hockey, Club Friendlies
5 sep 2018 at 16:50 (Uppdaterad 14 sep 2018 at 16:04) 05/09
34
0
Chans (1-X-2): 35-25-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Bet365 Spela nu hos Bet365
Det spelas mängder med träningsmatcher mellan lagen i hockeyettan, men bara ett fåtal lag som det erbjuds odds på. Dalen är ett av dem och idag tar man emot starka Mariestad. Jag tror man återigen lyckas knipa poäng.

Dalen är en förening som nu etablerat sig i hockeyettan och nu också siktar på att ta sig till allettan för andra året i rad. Man verkar satsa lite mer och har fått in ett antal vassa namn som spetsat till truppen aningen. Förra säsongen var man bra rakt igenom, men kanske saknade den yttersta spetsen lite. Nu har man som sagt fyllt på med några killar som kommer göra avtryck. Det tycker jag absollut man visat i träningsmatcherna såhär långt. Man har vunnit samtliga fem matcher. Två mot Skövde, en mot Värnamo, en mot Troja och man slog också Mariestad på bortaplan i början av säsongen. Nu ska man ta sig an Mariestad på hemmaplan och jag tycker man borde ha fin chans att plocka poäng ännu en match.

Mariestad är återigen topptippade och kommer också att vara med och slåss om en plats i kvalserien när säsongen lider emot sitt slut. Det är jag ganska säker på. Nu har man dock startat försäsongen på ett lite oroande sätt. Fem raka förluster är väl inget man kan skryta med direkt, även om det varit emot ganska bra motstånd. Att man dock förlorar emot Grums är för mig en liten gåta ändå. Man lär vara revanschsugna och vill säkert mer än något annat ta sin första seger idag, men Dalen är bättre än man var förra säsongen och kommer bli tuffa för många.

Talar för Dalen

  • Hemmaplan. Allt som oftast lättare att spela som hemmalag.
  • Formen och självförtroendet.
  • Dalen påväg uppåt som förening?
  • Mariestad har fortfarande ett par jobbiga skador i truppen.

Talar emot spelet

  • Mariestad är i grund och botten ett riktigt bra lag som säkerligen kommer vara med och slåss om topplatserna.
  • Bois lär vara otroligt hungriga på sin första seger den här säsongen.

Jag tycker Mariestad är rätta favoriter här, men oddset är alldeles för högt på hemmalaget här. Den våghalsige testar raka ettan, men jag nöjer mig med att Dalen tar minst en poäng idag. Spelet finner ni hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback